Skip to content
Madkurser for familier hos FOF København

Bliv mesterkok – kokkeskole for børn fra 10 år – sommerferie

Lad dit barn få en sjov og lærerig oplevelse sammen med andre madglade børn i sommerferien.

Mange børn har en enorm glæde og interesse for madlavning, og de bliver inspireret af at dufte, røre, smage og ikke mindst eksperimentere. Jo mere de får lov til at prøve, jo bedre og mere modige bliver de i køkkenet.

Kokkeskole Kokkeskole

Vi skal lære om smag, sund mad, økologi, bæredygtighed, og hvor maden kommer fra. Nogle retter laver vi ud fra faste opskrifter, nogle opskrifter udvikler vi selv, og endelig er der rig mulighed for selv at finde på nye måder at tilberede maden på. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. 

Kokkeskole Kokkeskole

I løbet af dagene spiser vi selvfølgelig alt den lækre mad, og forhåbentlig får barnet mange nye favoritretter. Hvis vi får brug for frisk luft (og vejret tillader det), bliver dagen krydret med en tur i J.C. Jacobsens Have, eller måske vi tager på en lille picnictur?

Vi skal blandt andet:

  • Bage lækre cookies og pandekager
  • Lave hjemmelavet italiensk inspireret mad
  • Tilberede street food fra alle verdenshjørner
  • Kreere hjemmelavede desserter
  • Udvikle vores egne tapas

På kokkeskolen er vi sociale og arbejder sammen i grupper – og måske får vi også nye venner.

Kurset afsluttes med en hyggelig sammenkomst fredag kl. 13.30, hvor børnene inviterer forældrene til tapas. Børnene skal selv dække bord, servere og endelig præsentere den lækre mad, inden man må sætte tænderne i den!

Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlig hjemmelavet mad.  

Holdet er både for drenge og piger. 

På sommerkokkeskolerne for børn er der altid to undervisere, så der er god tid til det enkelte barn. I år er dine undervisere Christine Stokkebye og Paw Nielsen. Både Christine og Paw er faste undervisere hos os, og de underviser i flere forskellige madkurser for både voksne og familier.

Medbring

Viskestykker og karklude.

Værd at vide

I prisen er inkluderet råvarer og drikkevarer, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Kurset bliver afholdt i FOFs flotte nye køkken på Humletorvet ved Carlsberg Station. Yderligere informations fremsendes en uge inden kursusstart.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 02.07.2024 10:00-14:30 KBH V, Humletorvet Christine Stokkebye
2 Onsdag 03.07.2024 10:00-14:30 KBH V, Humletorvet Christine Stokkebye
3 Torsdag 04.07.2024 10:00-14:30 KBH V, Humletorvet Christine Stokkebye
Se alle Se færre
Christine Stokkebye underviser hos FOF København
Underviser

Christine Stokkebye

Uddannelse: 1984: Ernærings og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium. 2010: Master i Sundhedspædagogik, 1 modul. DPU. Diplomuddannelse som turistfører RUC.

Andre faglige kvalifikationer: Madformidling, madundervisning og madproduktion, fuldmægtig, key account manager, konsulent og selvstændig. International erfaring fra 16 års arbejde og ophold i Bruxelles.

Undervisningserfaring: Den Skandinaviske Skole i Bruxelles, Hotel og Restaurant skolen i København, Danæg, Aarhus skolevæsen, AMU Odense, Sygeplejerskeskolen Odense, AOF Odense.

Andet: Arbejder som selvstændig inden for ”mad og historie”.