Skip to content
Kreative kurser for børn og unge hos FOF København

Smykkekursus for unge 13-17 år

Har du lyst til at fremstille dine egne smykker?

Kom og prøv kræfter med guldsmedefagets grundlæggende teknikker og lær at lave dine helt egne, unikke smykker. Med udgangspunkt i arbejdstegninger, inspirationsbilleder m.m. fremstiller vi halskæder, armbånd, vedhæng, øreringe og brocher. 

Hvad lærer jeg?

Du lærer de grundlæggende teknikker som at save, file og lodde i sølv samt at tilpasse forskellige smykkedele.

Medbring

Evt. drikkevarer og lidt snack.

Værd at vide

Holdet er både for drenge og piger, og alle kan være med – det vigtigste er, at du har lyst til at være kreativ.

På kurserne arbejder vi hovedsagelig i sterlingsølv, men sten og perler og andre smykkemetaller kan også indgå. Fælles basismaterialer for 150 kr. er inkluderet, men ikke sølv. Øvrige materialer kan købes på kurset og afregnes direkte med underviseren.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 07.03.2024 15:30-17:45 Telefonfabrikken Linda Jakobsen
2 Torsdag 14.03.2024 15:30-17:45 Telefonfabrikken Linda Jakobsen
3 Torsdag 21.03.2024 15:30-17:45 Telefonfabrikken Linda Jakobsen
Se alle Se færre
Linda Jacobsen underviser hos FOF København
Underviser

Linda Jakobsen

Uddannelse: Jeg er uddannet guldsmed i 2006. Som uddannet guldsmed har jeg været ansat hos tre forskellige mestre. I 2017 startede jeg som selvstændig. Efter endt uddannelse har jeg taget et AMU-uddannelsesbevis i den japanske metalteknik Mokume-gane, jeg har taget kurser i støbeteknikker og fremstilling af forme, gemmologi (identificering af ædelsten, grabbefatning samt personlig sikkerhed ved arbejde med Epoxy og Isocyanater. Derudover har jeg uddannet mig i iværksætteri i praksis på Erhvervsakademi Sjælland, og jeg har under ansættelse været med i et B2B-projekt i Vietnam. Jeg har også deltaget på Fjord&Bælt – Havets Juveler i 2020.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i smykkefremstilling siden 2016 hos FOF Vestsjælland i Næstved, Slagelse og Ringsted og i FOF Sydøst i Vordingborg og Fakse.

Andet: Glæden ved at undervise er at være med til at få deltagerne til at udvikle egne design og give jer viden om værktøj og håndværk.