Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Lær 3D-tegning med underviser Nilas Dumstrei

3D-tegning på papir (anamorfisk tegning) fra 12 år

3D-tegning på papir (anamorfisk tegning) fra 12 år

Kom og vær med til at tegne figurer og væsener, der hopper op fra papiret og ud i rummet!

Hvis du nogensinde har set nogle, som har tegnet på huse eller fortovet, så det det ud som om, at rummet fortsætter, der hvor tegningen starter, så er du stødt på anamorfisk tegning (som også kaldes 3D-tegning). Det betyder, at tegningen er blevet fordrejet og skruet for at overbevise dit øje om, at det, du ser, faktisk er fysisk til stede og optræder i verden sammen med dig selv. 

3D-tegning med underviser Nilas Dumstrei

Anamorfisk tegning stammer helt tilbage fra renæssancen, hvor store tegnere som Leonardo Da Vinci brugte perspektiv i installatoriske malerier. Kom med på kurset og prøv at gøre ligesom mestrene selv!

På kurset skal vi prøve kræfter med teknikker til anamorfisk tegning, som giver dig en masse sjove værktøjer, du kan tage med hjem. Vi skal prøve at tegne med hjælp fra spejle, projektorer og på tredimensionelle ting, så man kan lære at lave stort set hvad som helst. Vi skal også lære om at bruge perspektiv og skygger på dramatisk vis, så dine figurer vil se endnu mere virkelige ud.

Lær 3D-tegning med underviser Nilas Dumstrei

Medbring

Blyanter, viskelæder og lineal. Du er også velkommen til at medbringe tuscher og andet (ikke et krav). Det vil være en fordel, hvis du kan medbringe dine egne tegninger, så underviseren kan danne sig et indtryk af dine færdigheder og finde opgaver, der passer godt til dig. Øvrige materialer medbringer underviseren.

Værd at vide

Kurset er for alle, men anbefales især til letøvede, som synes, det er sjovt at tegne perspektiv, skygger og figurer. I noget af undervisningen vil underviseren vise teknikker på computer, og man kan med derfor evt. medbringe sin egen pc og prøve teknikkerne af selv, men det er ikke et krav, og dette aftaler vi på holdet den første mødegang. 

Ved tilmelding til børnehold, skal du tilmelde dig i barnets navn og med dit barns personnummer.

Illustrationer af Nilas Dumstrei, mitch altman, kinnernet og Myrna Hoffman.

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser