Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

Lær at tegne 10-13 år

Dette er et tegnehold for dig, der gerne vil blive bedre til at tegne, møde nye kammerater og have det sjovt samtidig.

Vi skal lære forskellige tegnemetoder og grundteknikker, så vi kan tegne et ansigt eller en ting, så det ligner. Vi skal også arbejde med perspektiv, lys og skygge og undersøge, hvordan man kan gengive overflader på forskellige materialer. Vi bruger mest blyant, men vil også eksperimentere med bl.a. kul og flydende tusch.

Der vil hver gang være en introduktion til dagens tema, masser af tegneøvelser og god tid til at eksperimentere og inspirere hinanden. Undervejs ser vi på, hvordan andre tegnere arbejder, og har du et særligt ønske til motiver, så er der også plads til det.

Værd at vide

Medbring gerne drikkedunk samt lidt frugt. Prisen er inkl. materialer.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 11.03.2024 17:30-19:10 Lyngby, Atelieret Christina Bruun Olsson
2 Mandag 18.03.2024 17:30-19:10 Lyngby, Atelieret Christina Bruun Olsson
3 Mandag 08.04.2024 17:30-19:10 Lyngby, Atelieret Christina Bruun Olsson
Se alle Se færre
Christina Bruun Olsson
Underviser

Christina Bruun Olsson

Uddannelse: Jeg er uddannet designer i visuel kommunikation fra Designskolen i København (i dag Det Kgl. Akademi i Design, KADK).

Andre faglige kvalifikationer: Udover at være udøvende designer og kunstner har jeg bl.a. skrevet flere fagbøger, er foredragsholder og lavet podcast. Jeg er meget aktiv i formidlingen af ”iagttagelsens kunst”, hvor bl.a. Instagram er et oplagt medie til at inspirere og dele.

Undervisningserfaring: Jeg har over 20 års erfaring i undervisning af designstuderende og voksne fra bl.a. erhvervslivet. De seneste 10 år har jeg fået en del erfaring med undervisning af børn og unge i alle aldersgrupper og har bl.a. været på besøg på institutioner og skoler, billedskoler, samt på museer for at undervise.