Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

Lær at tegne 8-12 år

Dette er et tegnehold for dig, der gerne vil blive bedre til at tegne, møde nye kammerater og have det sjovt samtidig.

Vi skal lære forskellige tegnemetoder og grundteknikker, så vi kan tegne et ansigt eller en ting, så det ligner. Vi skal også arbejde med perspektiv, lys og skygge og undersøge, hvordan man kan gengive overflader på forskellige materialer. Vi bruger mest blyant, men vil også eksperimentere med bl.a. kul og flydende tusch.

Der vil hver gang være en introduktion til dagens tema, masser af tegneøvelser og god tid til at eksperimentere og inspirere hinanden. Undervejs ser vi på, hvordan andre tegnere arbejder, og har du et særligt ønske til motiver, så er der også plads til det.

Værd at vide

Medbring gerne drikkedunk samt lidt frugt. Prisen er inkl. materialer.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.02.2024 16:00-17:40 KBH K, Rosenborggade Anne Sofie Hjort
2 Torsdag 29.02.2024 16:00-17:40 KBH K, Rosenborggade Anne Sofie Hjort
3 Torsdag 07.03.2024 16:00-17:40 KBH K, Rosenborggade Anne Sofie Hjort
Se alle Se færre
Underviser Anne Sofie Hjort hos FOF København.
Underviser

Anne Sofie Hjort

Uddannelse: Cand.pæd. i materiel kultur didaktik med speciale i museumsformidling, Aarhus Universitet. BA i religionsstudier og tilvalg i billedkunst, Syddansk Universitet og Københavns Universitet. Jeg har beskæftiget mig med undervisning og didaktik i tilrettelæggelse, udførelse og evaluering af undervisningsforløb på museer og skoler.

Andre faglige kvalifikationer: Erfaring med formidling af kunstudstillinger fra forskellige kunstinstitutioner, bl.a. Den Frie Udstillingsbygning, O–Overgaden og Gl. Strand. Jeg har taget flere højskolekurser i tegning og billedkunst samt kurser i croquis og skulpturtegning på Glyptoteket.

Undervisningserfaring: Workshops for børn på Den Frie Udstilling i kartoffeltryk på tøj.

Andet: Jeg har tegnet siden jeg var helt lille, og tidligt interesserede jeg mig for lys/skygge og naturalistisk blyantstegning. Jeg har også fotograferet i mange år, hvor den samme interesse for skygge og lys har været drivkraften i mit kunstneriske arbejde.