Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

Lær at tegne 10-13 år

Dette er et tegnehold for dig, der gerne vil blive bedre til at tegne, møde nye kammerater og have det sjovt samtidig.

Vi skal lære forskellige tegnemetoder og grundteknikker, så vi kan tegne et ansigt eller en ting, så det ligner. Vi skal også arbejde med perspektiv, lys og skygge og undersøge, hvordan man kan gengive overflader på forskellige materialer. Vi bruger mest blyant, men vil også eksperimentere med bl.a. kul og flydende tusch.

Der vil hver gang være en introduktion til dagens tema, masser af tegneøvelser og god tid til at eksperimentere og inspirere hinanden. Undervejs ser vi på, hvordan andre tegnere arbejder, og har du et særligt ønske til motiver, så er der også plads til det.

Værd at vide

Medbring gerne drikkedunk samt lidt frugt. Prisen er inkl. materialer.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 06.05.2024 17:35-19:15 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Kristine Mogensen
2 Mandag 13.05.2024 17:35-19:15 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Kristine Mogensen
3 Mandag 27.05.2024 17:35-19:15 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Kristine Mogensen
Se alle Se færre
Kristine Mogensen underviser hos FOF København
Underviser

Kristine Mogensen

Uddannelse: Cand. arch., Kunstakademiets Arkitektskole. Efteruddannelse i visuel kommunikation, Danmarks Mediehøjskole.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har altid elsket at tegne, jeg elsker at tale om tegninger og at undervise i tegning. Jeg er selv billedkunstner og underviser til daglig i billedkunst, arkitektur og design ved kunstskoler. Jeg har stort kendskab til farvelære, forskellige tegneteknikker, som perspektivtegning, genstandstegning og frihåndstegning. Teknikker jeg bruger i mit eget kunstneriske arbejde, men som jeg også bruger aktivt i min undervisning.

Undervisningserfaring: Min oplevelse er at visuelle udtryk skaber glæde der danner fællesskab i alle aldre. Jeg har mere end 11 års undervisningserfaring i tegning og billedkunst. Jeg har undervist elever i forskellige aldre, skoleklasser i diverse workshops, samt unge, voksne og pensionister på kunstskoler. I min undervisning vil jeg møde eleverne dér, hvor de er og gennem forskellige tegneøvelser udvikle deres tegneevner og dermed skærpe deres lyst og glæde ved at tegne.

Andet: Jeg brænder for at undervise og glæder mig helt vildt til at dele min egen glæde og lyst til at tegne med kursisterne i et trygt og hyggeligt læringsmiljø. Se evt. min hjemmeside for yderlig information og inspiration: kristinemogensen.dk