Skip to content
Familieyoga hos FOF København

Familieyoga – voksne og børn 12-16 år

Tag et kursus i yoga sammen med dit barn eller barnebarn!

Vil du gerne kombinere familietid og motion? Så er familieyoga løsningen for dig og dit barn. På kurserne i familieyoga laver vi de klassiske yogastillinger. Vi skal lære at bruge åndedrættet rigtigt og at skabe ro og balance i sindet. Vi lægger vægt på yogaøvelsernes udførelse, makkerøvelser og afspænding.

At dyrke yoga er en berigende og nærværende måde at være sammen med sit barn eller barnebarn på, og selvom undervisningen er på børnenes og de unges præmisser, så vil alle få meget ud af det.

Holdet er for alle uanset niveau, og både forældre og bedsteforældre er velkomne. 

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.02.2024 18:05-19:08 FOF Lyngby Hovedgade Evangelia Xiromeriti
2 Mandag 26.02.2024 18:05-19:08 FOF Lyngby Hovedgade Evangelia Xiromeriti
3 Mandag 04.03.2024 18:05-19:08 FOF Lyngby Hovedgade Evangelia Xiromeriti
Se alle Se færre
Underviser

Evangelia Xiromeriti

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer og videreuddannet i børneyoga, familieyoga og tween/teens yoga.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er oprindeligt uddannet miljøingeniør og begyndte at dyrke yoga på grund af dårlig kropsholdning og en masse spændinger i kroppen. Yoga var en spændende, anderledes form for bevægelse, som havde en vidunderlig effekt på min krop og mit sind, og jeg fik hurtigt lyst til at dykke dybere ned i yogaens univers, derfor tog jeg min første yogalærereuddannelse i København. Jeg har siden været forbi Indien for at gennemføre en uddannelse i klassisk hatha yoga og har bl.a. specialiseret mig i yin yoga, restorativ yoga, gravidyoga og børne/familie yoga. For mig er yogaen en praksis, hvor alle kan være med uanset alder, fysisk form og tidligere erfaring med yoga. Min intention, når jeg underviser, er at skabe et trygt rum, hvor vi kan bevæge kroppen, komme i kontakt med åndedrættet og berolige nervesystemet, så klassen forlades med en følelse af velvære i kroppen, ro i sindet og glæde i hjertet.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2011 i forskellige yogastudioer, fitnesscentre, firmaer, foreninger, børnehaver og skoler, samt afholdt yogaworkshops og retreats i Danmark og i Grækenland. Jeg har undervist alt fra mor/baby yoga til senioryoga, fra gravidyoga til firmayoga, fra børneyoga til dynamisk fitness yoga – og jeg er vild med det hele!

Andet: Jeg kommer oprindeligt fra Grækenland og har boet i København siden 2008. Derudover har jeg to børn. Se evt. mere om mig på chandrayoga.dk.