Skip to content
Familieyoga hos FOF København

Familieyoga – voksne og børn 8-12 år

Tag et kursus i yoga sammen med dit barn eller barnebarn!

Vil du gerne kombinere familietid og motion? Så er familieyoga løsningen for dig og dit barn. På kurserne i familieyoga laver vi de klassiske yogastillinger. Vi skal lære at bruge åndedrættet rigtigt og at skabe ro og balance i sindet. Vi lægger vægt på yogaøvelsernes udførelse, makkerøvelser og afspænding.

At dyrke yoga er en berigende og nærværende måde at være sammen med sit barn eller barnebarn på, og selvom undervisningen er på børnenes og de unges præmisser, så vil alle få meget ud af det.

Holdet er for alle uanset niveau, og både forældre og bedsteforældre er velkomne. 

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 09.04.2024 17:00-18:00 FOF Gentoftegade Liv Astrid Bengtsson
2 Tirsdag 23.04.2024 17:00-18:00 FOF Gentoftegade Liv Astrid Bengtsson
3 Tirsdag 30.04.2024 17:00-18:00 FOF Gentoftegade Liv Astrid Bengtsson
Se alle Se færre
Underviser

Liv Astrid Bengtsson

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer for børn, unge og familier med overbygning i yoga for børn med særlige behov. Jeg er desuden uddannet pædagog med mere end 10 års erfaring med pædagogisk arbejde med børn i alle aldre og med alle behov.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har altid inddraget børneyogaen i mit arbejde som pædagog med både de helt små børn, de store teens og i mit arbejde med børn med særlige behov. Jeg har også undervist personalegrupper i institutioner og skoler i, hvordan man kan inddrage børneyogaen i sin pædagogiske praksis. Jeg er optaget af, hvordan vi gennem yoga kan styrke børns kropsforståelse, motorik, sanseintegration, selvomsorg og social empati. Gennem øvelser for både kroppen og sindet får børn og unge forståelse for deres egne og andres følelser, en øget styrke både fysisk og psykisk samt et udviklet sprog for behov og følelser. Desuden er børne-, teen- og familieyoga bare virkelig sjovt, en god fælles oplevelse og en kilde til store grin og glæde. Det er både skønt for børns og unges fællesskaber og det giver dejlige fælles oplevelser i familien.

Undervisningserfaring: Jeg har gennem 10 år undervist børn og unge i yoga i daginstitutioner og skoler samt afholdt workshops i børneyoga for pædagoger og lærer. Jeg har desuden haft egne hold i foreningsregi og via min egen virksomhed. Disse hold har primært været Teen Yoga og Familieyoga for forskellige aldersgrupper mellem 1-12 år.

Andet: Se evt. mere om mig på spireyoga.dk