Skip to content
Familieyoga hos FOF København

Familieyoga – voksne og børn 8-12 år

Tag et kursus i yoga sammen med dit barn eller barnebarn!

Vil du gerne kombinere familietid og motion? Så er familieyoga løsningen for dig og dit barn. På kurserne i familieyoga laver vi de klassiske yogastillinger. Vi skal lære at bruge åndedrættet rigtigt og at skabe ro og balance i sindet. Vi lægger vægt på yogaøvelsernes udførelse, makkerøvelser og afspænding.

At dyrke yoga er en berigende og nærværende måde at være sammen med sit barn eller barnebarn på, og selvom undervisningen er på børnenes og de unges præmisser, så vil alle få meget ud af det.

Holdet er for alle uanset niveau, og både forældre og bedsteforældre er velkomne. 

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 20.02.2024 17:30-18:30 Frederiksberg Have Yoga Mayamarie Munkholm
2 Tirsdag 05.03.2024 17:30-18:30 Frederiksberg Have Yoga Mayamarie Munkholm
3 Tirsdag 12.03.2024 17:30-18:30 Frederiksberg Have Yoga Mayamarie Munkholm
Se alle Se færre
Mayamarie Munkholm underviser hos FOF København
Underviser

Mayamarie Munkholm

Uddannelse: Jeg er uddannet hatha yogalærer fra Åse Kristensen ved Kreativ Yoga på Frederiksberg (2013), børneyogalærer fra Emmamaria Vincentz igennem Det Lille Yogahus, hormonyogalærer fra Dinah Rodrigues og restorativ yogalærer fra Judith Hanson Lasater.

Derudover deltager jeg løbende i efteruddannelse og i relevante kurser.

Undervisningserfaring: Jeg har erfaring med at undervise i både hatha yoga og restorativ yoga samt yoga for familier og teens.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har en uddannelse som folkeskolelærer med master i science-undervisning.

Andet: Yoga handler om at skabe samklang og bidrager til vores følelse af helhed – at høre sammen og være en del af noget. Jeg lægger vægt på at møde mennesker, der hvor de er, og jeg tager udgangspunkt i den enkeltes og gruppens behov.