Skip to content
Familieyoga hos FOF København

Yogaeventyr for familier (børn fra 5-7 år) – lørdagsevent

Tag dit barn (eller barnebarn) i hånden og kom til event i familieyoga, når vi drager på yogaeventyr!

Vi kommer til at bevæge vores kroppe, vække vores sanser og bruge vores fantasi i trygge og omsorgsfulde rammer. Der vil være tid og plads til par-øvelser, yogalege, grin og sjov samt rolige stunder, nærværs-øvelser og en masse yogamagi undervejs.

Vi afslutter typisk med massage, kreative indslag og en herlig drømmerejse.

Intentionen med denne event er at skabe en nærværende stund for dig og dit barn, hvor I kan tilbringe kvalitetstid sammen og opleve hinanden på nye måder. Alle er velkomne til at være med uanset tidligere erfaring med yoga.

Vi laver yoga på børnenes præmisser, og de voksne kan risikere at komme i kontakt med deres indre legebarn!

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.05.2024 11:15-12:15 FOF Lyngby Hovedgade Evangelia Xiromeriti
Underviser

Evangelia Xiromeriti

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer og videreuddannet i børneyoga, familieyoga og tween/teens yoga.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er oprindeligt uddannet miljøingeniør og begyndte at dyrke yoga på grund af dårlig kropsholdning og en masse spændinger i kroppen. Yoga var en spændende, anderledes form for bevægelse, som havde en vidunderlig effekt på min krop og mit sind, og jeg fik hurtigt lyst til at dykke dybere ned i yogaens univers, derfor tog jeg min første yogalærereuddannelse i København. Jeg har siden været forbi Indien for at gennemføre en uddannelse i klassisk hatha yoga og har bl.a. specialiseret mig i yin yoga, restorativ yoga, gravidyoga og børne/familie yoga. For mig er yogaen en praksis, hvor alle kan være med uanset alder, fysisk form og tidligere erfaring med yoga. Min intention, når jeg underviser, er at skabe et trygt rum, hvor vi kan bevæge kroppen, komme i kontakt med åndedrættet og berolige nervesystemet, så klassen forlades med en følelse af velvære i kroppen, ro i sindet og glæde i hjertet.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2011 i forskellige yogastudioer, fitnesscentre, firmaer, foreninger, børnehaver og skoler, samt afholdt yogaworkshops og retreats i Danmark og i Grækenland. Jeg har undervist alt fra mor/baby yoga til senioryoga, fra gravidyoga til firmayoga, fra børneyoga til dynamisk fitness yoga – og jeg er vild med det hele!

Andet: Jeg kommer oprindeligt fra Grækenland og har boet i København siden 2008. Derudover har jeg to børn. Se evt. mere om mig på chandrayoga.dk.