Skip to content
Programmering for børn og unge hos FOF København

Programmering i Python – voksne og børn 9-15 år – sommerferie

Tag mor, far eller bedsteforældre med på kursus og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen. Hen over to dage i sommerferien skal vi prøve kræfter med programmering i Python. Både barn og voksen deltager aktivt i undervisningen, og holdet er for alle.

På dette kursus stifter vi bekendtskab med Python, et af verdens mest populære og alsidige programmeringssprog. Det er et programmeringssprog, som har en ret simpel og intuitiv syntaks, og derfor er det relativt nemt at gå til.

I løbet af workshoppen får vi en fin grundforståelse for programmering. Vi bygger på fra det allermest basale, til at vi kan skabe sjove og spændende spil og animationer. Workshoppen er for dig, som vil inspireres, udfordres og udvikle dine færdigheder indenfor programmering i en sjov og lærerig atmosfære.

Medbring

Egen bærbar computer (som man er fortrolig med) og høretelefoner.

Evt. lidt snack, madpakke og drikkevarer.

Værd at vide

Prisen dækker én voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 29.06.2024 10:00-14:00 KBH K, Nørregade Atle M.G. Winther
2 Søndag 30.06.2024 10:00-14:00 KBH K, Nørregade Atle M.G. Winther
Atle Winther underviser hos FOF København
Underviser

Atle M.G. Winther

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2016 fra folkeskole- til universitetsniveau, heriblandt Coding Pirates, Coding Class CPH, Rygaards Internationale Skole, Gifted Children, Syddansk Universitet og har været vidt omkring som gæstelærer på folkeskoler. Sideløbende med min undervisning kører jeg også workshops i foreningen Gifted Children. Derudover er jeg fast tilknyttet som underviser på Søstjerneskolen og Højer Design Efterskole. Jeg synes den fedeste gruppe at undervise er børn og unge, fordi de er så nysgerrige og ivrige efter at lære stoffet at kende. Jeg ser først og fremmest programmering som et kreativt fag, hvor man kan udfolde sig og dykke ned i sine koder, mens man har det sjovt med det.

Andre faglige kvalifikationer: Selvstændig - her fra har jeg masser af erfaring med mig i bagagen, indenfor bl.a. iværksætteri, innovation og projektledelse. Jeg har undervist og arbejdet med en bred vifte af programmeringssprog.