Skip to content
Madkurser for familier hos FOF København

Bagekursus – voksne og børn fra 6 år – sommerferie

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen. Børn elsker at bage, og på kurset skal vi bage lækre brød og kager med forskelligt drys og fyld. Vi starter kurset med at bage brød til vores egen frokost, der giver god inspiration til madpakken.

Men ingen bagedag uden kager! Underviseren tilrettelægger hvilke kager og brød vi bager, og det kan f.eks. være hvordan man bager knækbrød, kiks, amerikanske cookies eller en lækker saftig brunsviger. Kagerne vælges bl.a. ud fra sæson.

Undervejs får I tips til, hvordan brød og kager bliver velsmagende og lækre, når I skal gentage det derhjemme efterfølgende.

Der er fokus på de gode råvarer, og vi bruger fortrinsvis økologiske ingredienser.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklud og 2-3 opbevaringsbøtter/frostposer til bagværk.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 08.06.2024 10:00-14:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Glika Koutina
Glykeria Koutina arbejder hos FOF København
Underviser

Glika Koutina

Uddannelse: Jeg er uddannet lærer og fødevareteknolog, og jeg har erfaring som mad-underviser på forskellige uddannelsessteder.

Andre faglige kvalifikationer: Som underviser brænder jeg for madlavning, og jeg vil gerne formidle det videre til både voksne og børn. Når man laver mad med andre og især med familie stiger nydelsen og kreativiteten, og der bliver skabt et bånd. Jeg håber, at FOF Københavns køkken kan være et sted, hvor der er plads til at lykkes med dette mål.

Undervisningserfaring: Som underviser brænder jeg for undervisning og mad, og jeg vil gerne dele min kærlighed og ekspertise med dig! Jeg har primært undervist børn og unge i madkundskab, og i øjeblikket arbejder jeg som lærer på en friskole.