Skip to content
Lækre hjemmelavede flødeboller – FOF København

Flødebollekursus – voksne og børn fra 8 år – sommerferie

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen i løbet af sommermånederne.

På kurset skal vi lave lækre flødeboller med smag både i skummet og i bunden – men ikke nødvendigvis den samme. Først laver vi bundene med forskellige smage og arter. Dernæst producerer vi fyldet, som både kan være med og uden smag.

 

Vores dygtige underviser viser, hvordan man overtrækker fyldet, så det bliver til en lækker og velsmagende flødebolle.

Det bliver hyggeligt og sjovt, og de flødeboller, I laver på kurset, får I naturligvis med hjem.

Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlige hjemmelavede flødeboller.

 

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklud og en opbevaringsbøtter/dåse til flødebollerne. Og evt. en lille snack/madpakke – der serveres ikke mad under kurset.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og prisen dækker en voksen og et barn.

Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

 

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 29.06.2024 11:00-14:25 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Cea Bæk Iversen
Cea Bæk underviser hos FOF København
Foredragsholder

Cea Bæk Iversen

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har i rigtig mange år virkelig elsket at være i køkkenet, især indenfor det søde køkken. Som ung fik jeg job hos Social Foodies, hvor jeg bl.a. lavede hjemmelavede flødeboller med forskellige smage og overtræk. Senere blev jeg kursusansvarlig for alle flødebollekurser i Social Foodies og havde en lang række medarbejdere. Jeg underviste selv i at lave hjemmelavede flødeboller, og jeg blev også butikschef i en af vores butikker, hvor jeg havde ansvaret for at medarbejderne var oplært i at lave flødeboller. Jeg elsker selv at holde kurser og dele ud af alle mine gode og inspirerende tricks.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist alle aldre og mange forskellige anledninger – lige fra børnefødselsdage, polterabend, familiekurser og teambuilding, og jeg underviser både begyndere og nørder.

Andet: Det vil glæde mig meget at dele ud af min viden og erfaring samt at svare på alle jeres spørgsmål og nørde totalt igennem.

Uddannelse: Ved siden af min undervisning studerer jeg humanistisk bachelor på Roskilde Universitet.