Skip to content
I køkkenet med familien – FOF København

Karamelkursus – voksne og børn fra 6 år – sommerferie

Lær at lave skønne velsmagende hjemmelavede flødekarameller på dette kursus i sommeren.

Tag familien med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen i sommerferien.

Vidste du, at karameller sandsynligvis er den første type sød konfekt, der nogensinde er skabt?

Det er imponerende at tænke på, at nogle få ingredienser kan skabe sådan en fantastisk konfekt. Flødekarameller smager skønt og med få simple ingredienser får du mange karameller, som man kan variere i smag.

På kurset skal vi lave flødekarameller med bl.a. vaniljesmag. Under kyndig vejledning fra underviseren lærer I metoden og får tips og tricks til, hvordan man håndterer den varme karamelmasse. Alle børn skal ledsages af en voksen, da karamelmassen varmes op på komfuret og bliver meget varm.

Karamellen afkøles ved stuetemperatur til næste dag, herefter skæres karamellen i passende stykker.

Underviseren viser på kurset hvordan det gøres derhjemme, så I får flotte lige og ensartet stykker. Og der vil selvfølgelig være smagsprøver undervejs!

Hver familie får en karamelmasse til ca. 50 karameller, som kan nydes sammen med resten af familien. I får også opskriften, så I selv kan eksperimentere og lave endnu flere hjemmelavede karameller derhjemme.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker og forklæder. To beholder på ca. 18 x 18 centimeter (silikoneform, eller hvad l har derhjemme – det kan også være en lille bageform i metal). Samt et net/pose til at bære dem hjem i.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen, og prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding skal du notere barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 24.08.2024 11:00-13:30 KBH V, Humletorvet Glika Koutina
Glykeria Koutina arbejder hos FOF København
Underviser

Glika Koutina

Uddannelse: Jeg er uddannet lærer og fødevareteknolog, og jeg har erfaring som mad-underviser på forskellige uddannelsessteder.

Andre faglige kvalifikationer: Som underviser brænder jeg for madlavning, og jeg vil gerne formidle det videre til både voksne og børn. Når man laver mad med andre og især med familie stiger nydelsen og kreativiteten, og der bliver skabt et bånd. Jeg håber, at FOF Københavns køkken kan være et sted, hvor der er plads til at lykkes med dette mål.

Undervisningserfaring: Som underviser brænder jeg for undervisning og mad, og jeg vil gerne dele min kærlighed og ekspertise med dig! Jeg har primært undervist børn og unge i madkundskab, og i øjeblikket arbejder jeg som lærer på en friskole.