Skip to content
Madkurser for familier hos FOF København

Sund mad i børnehøjde – familiehold med børn fra 8 år  – sommerferie

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen i sommerferien.

Vi skal lave sund og nem hverdagsmad. I løbet af dagen laver vi forskellige slags retter både med og uden kød, men alt sammen med opmærksomhed på sundhed, smag og tidsforbrug. Underviseren sammensætter menuen ud fra sæsonens råvarer.

Vi afslutter dagen med sammen at spise det tilberedte mad, og der er derfor kun brug for at medbringe eventuelle drikkevarer, I selv føler behov for. Der er fokus på de gode råvarer, og efter kurset kan I fortsætte derhjemme og imponere resten familien og venner med jeres kulinariske færdigheder.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklud, forklæde og 2-3 opbevaringsbøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet.

Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 09.06.2024 10:00-14:10 KBH V, Humletorvet Camilla Dahlberg Bech
Underviser

Camilla Dahlberg Bech

Uddannelse og kurser: Professionsbachelor i ernæring og sundhed med studieretning i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling – en sundhedsfaglig uddannelse med mad og måltidet i centrum. Mindfulness coach – seks ugers kursus med forskellige mindfulness-teknikker. Samaritelev – udvidet førstehjælp og pleje.

Faglige kvalifikationer: Udover en personlig interesse for mad, arbejder jeg til daglig som måltidsvært på Rigshospitalet. Som måltidsvært arbejder jeg med patienternæring og det er min fornemmeste opgave at hjælpe patienter til at få nok at spise – bl.a. ved at lave og anrette deres mad lækkert og servere den i hyggelige rammer.

Inden jeg startede som måltidsvært, arbejdede jeg i en vegetarisk børnehave, hvor jeg fungerede som ”madmor”. Her lavede jeg mad til 50-60 kræsne børnehavebørn, så det krævede også ofte, at man havde hjertet og fantasien med i sin madlavning.

Andet: Jeg har i otte år levet som vegetar og har udviklet mig et bredt repertoire, med vegetarmad fra hele verden. Det har især været de forskellige asiatiske køkkener, som jeg har fundet inspiration i.