Skip to content
Kursus og hold i klaver eller keyboard hos FOF København

Klaver – barn og voksen

Tiden ved tangenterne er en god og inspirerende måde at hygge sig med sit barn på, og tit er motivationen større, når man er sammen om det.

Alle er velkomne, begyndere som let øvede. 

Prisen dækker en voksen og et barn.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 17:00-17:45 FOF Musikskolen Nørreport Aria Farjadi
2 Mandag 05.02.2024 17:00-17:45 FOF Musikskolen Nørreport Aria Farjadi
3 Mandag 19.02.2024 17:00-17:45 FOF Musikskolen Nørreport Aria Farjadi
Se alle Se færre
Aria Farjadi – underviser hos FOF København
Underviser

Aria Farjadi

Uddannelse: Jeg har spillet klaver, siden jeg var otte år. Da jeg var 15 år, begyndte jeg at studere klassisk klaver og fik privatundervisning hos tre af de store pianister i Iran – Fr. Sedghi, Hr. Ahmadzadeh og Hr. Ehsani. I 1987 begyndte jeg at læse videre på faget »Harmony and Performance« på konservatoriet for Revolutionary songs and lyrics i Tehran, Iran.

Andre faglige kvalifikationer: Siden 2000 har jeg været aktivt medlem af EPTA (European Piano Teachers Association) – en faglig forening for pianister og klaverpædagoger. Jeg kan hjælpe elever, der ønsker at spille målrettet efter EPTAs gradsprøver (grad 1 til 8) med henblik på at bestå optagelsesprøver på konservatoriet eller musikvidenskabslinjen – særligt prima vista-teknik (at spille direkte fra bladet) og sceneperformance.

Undervisningserfaring: Jeg har mere end 35 års erfaring med klaverundervisning til voksne og børn i alle aldre og niveauer. Jeg flyttede til i 1998, hvor jeg begyndte at undervise på min egen klaverskole Farjadi Piano School i København NV, hvor jeg deler min passion for klaveret og min faglige viden med talentlinjeelever og dig, der ønsker at lære at spille klassisk klaver med et solidt fundament.