Skip to content
Gravid og barsel hos FOF København

Babymassage – 1-8 mdr.

Tag din baby med og lær, hvordan du giver din baby en dejlig kropsmassage.

Babymassage danner et godt grundlag for den motoriske udvikling og stimulerer barnets sanser og kropsbevidsthed. Jo tidligere du starter med at give babymassage, jo bedre vilkår kan du skabe for dit barns trivsel. Massage kan også bruges som et godt redskab til at skabe hyggeligt og afslappende samvær inden sovetid.

Kursets indhold

  • Gennemgang af forskellige teknikker til babymassage
  • Praktiske øvelser med vejledning

Medbring

Babyolie, stofble, håndklæde og en lille madras eller liggeunderlag.

Værd at vide

Kurset foregår på børnenes præmisser i en hyggelig atmosfære. Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Information

  • Dato 03.05.2024-03.05.2024
  • Adresse KBH V, Humletorvet
    Humletorvet 27, 1.sal
    1799 København V
  • Lokale Lok.2
  • Bemærkninger Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Det er muligt at tage barnevognen med op til undervisningslokalet og der forefindes elevator. Medbring: Babyolie, stofble, håndklæde og en lille madras eller liggeunderlag og gerne papir og blyant så du kan tage noter.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 03.05.2024 09:40-11:20 KBH V, Humletorvet Helle Munk
Helle Munk underviser hos FOF København
Underviser

Helle Munk

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.merc. samt zoneterapeut hos Forenede Danske Zoneterapeuter. Derudover er jeg også efteruddannet i babymassage.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg hjælper urolige babyer og deres familier med at skabe ro og nattesøvn derhjemme – og jeg elsker babyer! Gennem årene er der rigtig mange forældre, som har kontaktet mig for at få hjælp. Jeg supplerer mine behandlinger med tips til, hvad der ellers kan gøres som f.eks. babymassage, zoneterapitryk og andre naturlige værktøjer.

Undervisningserfaring: Jeg har bl.a. undervist og instrueret mødregrupper og vuggestuepersonale i babymassage.

Andet: Se også min hjemmeside babyzoneterapi.dk.