Skip to content
Reformer hos FOF København

Efterfødselstræning på reformer

Motion, hvor alle kroppens muskler og led grundigt gennemarbejdes under hensyntagen til den belastning, kroppen har været udsat for.

 

Træningen foregår på en reformer og der vil specielt blive lagt vægt på optræning af bækkenbund, mave- og rygmuskler samt afspændende øvelser for nakke og skuldre.

Børnene er selvfølgelig også velkomne!

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 12.04.2024 11:00-12:00 Reeform Pilates Hellerup Camilla Josefine Stephan
2 Fredag 19.04.2024 11:00-12:00 Reeform Pilates Hellerup Camilla Josefine Stephan
3 Fredag 26.04.2024 11:00-12:00 Reeform Pilates Hellerup Camilla Josefine Stephan
Se alle Se færre
Camila Josefine Stephan underviser hos FOF København.
Underviser

Camilla Josefine Stephan

Uddannelse: Certificeret underviser i pilates matwork og reformer pilates hos Reeform Academy, 2022. Flow yoga-uddannelse fra Fitness World, 2012.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er uddannet fotojournalist og arbejder også freelance som det.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist fast siden 2022, og jeg har undervist mange forskellige hold som f.eks. et lukket hold med den samme gruppe kvinder. Som underviser er jeg engageret i at skabe et inkluderende og støttende fællesskab, hvor alle føler sig velkomne, set og udfordret på deres eget niveau. Jeg stræber altid efter at skabe god stemning og en opløftende energi i mine timer. Jeg stræber også altid efter at inspirere mine elever til at opnå balance, styrke og smidighed både fysisk og mentalt.

Andet: Udover min passion for pilates, nyder jeg at udforske naturen, gerne på hesteryg, lave collager og kreative aktiviteter samt at tilbringe tid med min familie og venner. Jeg tror på vigtigheden af balance i livet og søger altid efter måder at nære både krop og sjæl. Det gør jeg særligt gennem min træning og undervisning.