Skip to content
Kunstfotografering med Lisbeth Johansen

Kunstfotografi – basisværksted – ulige uger

Vi skal udforske og udfordre fotografiets rammer – og ikke mindst vores egne! Igennem (hjemme)opgaver skal vi eksperimentere med forskellige fotografiske tilgange, arbejdsmetoder og genrer som f.eks. iscenesat-, konceptuelt-, portræt/selvportræt og dokumentarfotografi.

Kurset veksler mellem oplæg, hvor du bliver præsenteret for de andre kunstfotografers arbejde, udfordrende opgaver med indlagte benspænd, feedback, individuelle samtaler og gruppediskussioner.

Kunstfoto FOF København Kunstfoto – fotokurser i FOF København

Der vil være stor fokus på den kunstneriske udtryksform og de kreative processer, og der vil løbende være vejledning og dialog om opgaverne samt træning i præsentation og visning af eget arbejde.

Den sidste undervisningsgang samler vi det, vi har lært, og runder af med et afslutningsprojekt.

Det primære fokus er på indhold frem for teknik.

Værd at vide

Kurset er både for øvede og begyndere.

Har du tid og lyst til at gå på begge de kunstfotografiske hold (både basis og projektværkstedet), kan det sagtens kombineres. Ring gerne til underviser for at høre nærmere.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 16:30-19:40 Vesterbro Kulturhus Lisbeth Johansen
2 Mandag 26.02.2024 16:30-19:40 Vesterbro Kulturhus Lisbeth Johansen
3 Mandag 11.03.2024 16:30-19:40 Vesterbro Kulturhus Lisbeth Johansen
Se alle Se færre
Underviser

Lisbeth Johansen

Uddannelse: Jeg er uddannet fotograf fra Fatamorgana; Danmarks fotografiske Billedkunstskole samt cand. mag. i visuel kultur uddannet fra Københavns universitet, med specialisering i fotografi og fotobøger.

Andre faglige kvalifikationer: Som freelancefotograf løser jeg opgaver for magasiner, kulturinstitutioner o.lign., her er mine forcer i særlig grad portræt og reportage. Jeg er i mit kunstneriske virke interesseret i identitet, den personlige fortælling, og det der binder os sammen, og gør os til dem vi er. Jeg har rødder i dokumentarfotografiet, men arbejder nu mest med fotografiet i mere eksperimenterende form. Jeg er i den forbindelse interesseret i fotografiets materialitet, herunder hvordan fotografiet som medie i forskellige kombinationsformer og også i kombination med tekst, kan bruges til at transformere og formidle følelser.

Andet: Udvalgte udstillinger: Portræt Nu 2011, Copenhagen Photofestival 2012, Kunstnernes efterårsudstilling 2015, HD Photosalon 2016, Landskrona Photofestival, Family Matters NW Gallery 2018, Ung Dansk Fotografi 2018, Fotografisk center. Derudover har jeg modtaget af Brygger J.C. Jacobsens portrætpris i 2011, og jeg har udgivet bogen »The picture of the yellow sun«.