Skip to content
IT-kurser og økonomi hos FOF København

iPhone / iPad – workshop – weekendkursus

Bliv dus med din iPhone og/eller iPad. Vi gennemgår de basale indstillinger og tips og tricks med bl.a. mail, kalender, adressebog og musik via iTunes. Vi ser på, hvordan du tilpasser din iPhone/iPad, så den bliver personlig med netop de indstillinger og apps, du skal bruge. Vi gennemgår iCloud, som sørger for, at oplysninger, dokumenter osv. bliver synkroniseret mellem din iPhone og iPad.

Kursisterne kan komme med forslag til emner, og der vil evt. blive arbejdet i grupper. Medbring evt. også bærbar computer, da vi ser på mulighederne for samspil mellem pc/Mac og iPhone/iPad.

Du får mest ud af kurset, hvis du har haft iPhone/iPad et stykke tid, og hvis du har oprettet en iCloud/iTunes-konto inden kursusstart.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.05.2024 10:00-15:20 KBH K, Nørregade Martin Juhl Andersen
2 Søndag 05.05.2024 10:00-15:20 KBH K, Nørregade Martin Juhl Andersen
Underviser

Martin Juhl Andersen

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.soc. inden for fagene virksomhedsstudier og kommunikation. Jeg har bl.a. studeret 1½ år i Australien og afsluttet med en specialeafhandling der omhandler webdesign, research og analyse, samt markedsføring online. Derudover er præsentation og formidling en stor integreret del af min uddannelse.

Andre faglige kvalifikationer:
Min uddannelsesbaggrund og erfaring i praksis har givet mig en ballast inden for (primært online):
- formidling
- virksomhedsforståelse
- researcharbejde
- analyse
- markedsføring af produkter eller services

Alt dette med det formål at skabe mere trafik og salg på f.eks. en hjemmeside.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist alle aldersgrupper og på meget forskellige områder. Derved har jeg opbygget en god portion forståelse for, at tilpasse min undervisning præcist til de kursister jeg står over for.