Skip to content
Lær fotomanipulation med FOF København – foto Thomas René Bergh Hansen

Fotomanipulation for begyndere – med Photoshop

På dette kursus vil du lære Photoshop at kende på en helt særlig måde – nemlig ved at fotomanipulere fotos.

Der er mange måder at lære at mestre Photoshop på. En af de mest lærerige, mest givende og absolut mest sjove måder er at arbejde med fotomanipulation.

Efter kurset vil du kunne bruge Photoshop til at bearbejde fotomateriale – ikke blot i forbindelse med fotomanipulation, men selvfølgelig også i forbindelse med mere almindelig redigering af fotos bl.a. optimering af lys, farver, kontrast, motiv m.m.

Undervisningen vil veksle mellem teori og praktiske øvelser.

Kurset er for begyndere, så det er ikke et krav, at du har kendskab til Photoshop. Vi starter blødt ud og arbejder os videre til mere og mere avancerede teknikker og motiver.

Værd at vide 

Du skal medbringe egen computer med Adobe Photoshop CC installeret. Medbring også gerne en ekstern mus. Photoshop kan hentes på adobe.com/dk. Det er gratis i 7 dage, men derefter skal man betale for min. et år, hvis man vil fortsætte, og man kan vælge at betale enten månedlig abonnementspris eller at betale på årsbasis.

Information

  • Dato 23.04.2024-28.05.2024
  • Adresse Vesterbro Kulturhus
    Lyrskovgade 4, opg. tv.
    1758 København V
  • Lokale Lok. 2.3, 2.sal
  • Bemærkninger Du skal medbringe egen computer med Adobe Photoshop CC installeret. Medbring også gerne en ekstern mus. Photoshop kan hentes på www.adobe.com/dk/. Det er gratis i 7 dage, men derefter skal man betale for min. et år, hvis man vil fortsætte, og man kan vælge at betale enten månedlig abonnementspris eller at betale på årsbasis.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 23.04.2024 18:00-20:35 Vesterbro Kulturhus Thomas René Bergh Hansen
2 Tirsdag 30.04.2024 18:00-20:35 Vesterbro Kulturhus Thomas René Bergh Hansen
3 Tirsdag 07.05.2024 18:00-20:35 Vesterbro Kulturhus Thomas René Bergh Hansen
Se alle Se færre
Underviser

Thomas René Bergh Hansen

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.it. fra IT-Universitetet i København, 2005.

Andre faglige kvalifikationer: Erhvervsmæssigt har jeg bl.a. beskæftiget mig med webdesign og grafisk design. Jeg har lavet grafik og fotoredigering til både web og til tryk. Jeg arbejder primært i Photoshop, InDesign og Illustrator.

Undervisningserfaring: I årenes løb har jeg undervist børn og voksne i alle mulige former for IT-relaterede områder – alt fra generelt computerkendskab og brugen af kontorpakker til IT-sikkerhed, Photoshop og webdesign. Jeg har undervist små hold, og jeg har undervist større hold, hvor der har været over 20 mennesker. Derudover har jeg undervist personer, som havde meget lidt kendskab til computere, og jeg har undervist personer, der har haft høj specialiseret viden. Alle er dog gået klogere ud af undervisningslokalet, end da de kom ind. Jeg glæder mig til at gøre det samme med dig!

Læs mere på undervisning.pushingpixels.dk