Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Drama og teater hos FOF København

Skuespil – lær af de professionelle

Skuespil – lær af de professionelle

Skuespillet som kunstart er usynligt. Eller bør være det. For hvis du kan få øje på teknikken, ryger illusionen, og så synes du, det er en dårlig skuespiller! Men hvordan skal man så spille, for at det overbeviser et publikum?

Undervisningen vil introducere dig til det grundlæggende i skuespillets teknik. Hvem er jeg? Hvor er jeg? Hvilken situation befinder jeg mig i? Hvad vil jeg? Hvad synes jeg om det og dem, der er til stede i situationen?

Det lyder som simple spørgsmål, men at kunne besvare dem og reagere troværdigt er afgørende for den skuespilkunst, der vil overbevise tilskueren.

På dette kursus kigger vi nærmere på den menneskelige natur, og vi opdager, hvordan menneskekundskab kan bruges til at skabe den illusion, vi ønsker.

Vi arbejder med nogle mindre scener, der udleveres inden kurset.

Værd at vide

Underviser er Carsten Kressner, der er skuespiller og manuskriptforfatter. Han har medvirket i en række tv-serier som bl.a. »Bedrag«, »Badehotellet«, »Orkestret« og »Carmen Curlers«.

Copenhagen Acting School logo

FOF København samarbejder med Copenhagen Acting School, der siden 2001 har uddannet professionelle skuespillere til den danske og internationale teater-, film- og tv-branche. Skolen er en 3-årig skuespilleruddannelse, der bl.a. sikrer et solidt håndværksmæssigt fundament indenfor skuespil samt et netværk i den danske film-, tv- og teaterbranche. FOF København udbyder dramaworkshops, masterclasses og kurser ledet af nogle af Copenhagen Acting Schools professionelle undervisere og skuespillere. Kurserne er spændende nedslag i skuespilfagets teknikker og henvender sig til alle, uanset tidligere erfaring, der ønsker at prøve kræfter med egen krop, stemme, psyke og personlige udtryk på nye, legende og kunstneriske måder.

KOMMUNIKATION OG SKRIVEKURSER

Se alle aktuelle kurser