Skip to content
Færdige produkt til smykkekursus FOF København

Smykkekursus

Lav dine egne smykker

Kom og prøv kræfter med guldsmedefagets grundlæggende teknikker og lær at lave dine helt egne, unikke smykker. Med udgangspunkt i arbejdstegninger fremstiller vi halskæder, armbånd, vedhæng, øreringe og brocher.

Hvad lærer jeg?

Du lærer de grundlæggende teknikker som at save, file, lodde i sølv, tilpasse forskellige smykkedele og på nogle hold at støbe i sand og vand.

Materialerne

På kurserne arbejder vi hovedsagelig i sterlingsølv, men sten og perler og andre smykkemetaller kan også indgå.

Værd at vide

  • Fælles basismaterialer er inkluderet (ikke sølv). Øvrige materialer kan købes på kurset.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 18:00-21:30 Telefonfabrikken Linda Jakobsen
2 Torsdag 08.02.2024 18:00-21:30 Telefonfabrikken Linda Jakobsen
3 Torsdag 15.02.2024 18:00-21:30 Telefonfabrikken Linda Jakobsen
Se alle Se færre
Linda Jacobsen underviser hos FOF København
Underviser

Linda Jakobsen

Uddannelse: Jeg er uddannet guldsmed i 2006. Som uddannet guldsmed har jeg været ansat hos tre forskellige mestre. I 2017 startede jeg som selvstændig. Efter endt uddannelse har jeg taget et AMU-uddannelsesbevis i den japanske metalteknik Mokume-gane, jeg har taget kurser i støbeteknikker og fremstilling af forme, gemmologi (identificering af ædelsten, grabbefatning samt personlig sikkerhed ved arbejde med Epoxy og Isocyanater. Derudover har jeg uddannet mig i iværksætteri i praksis på Erhvervsakademi Sjælland, og jeg har under ansættelse været med i et B2B-projekt i Vietnam. Jeg har også deltaget på Fjord&Bælt – Havets Juveler i 2020.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i smykkefremstilling siden 2016 hos FOF Vestsjælland i Næstved, Slagelse og Ringsted og i FOF Sydøst i Vordingborg og Fakse.

Andet: Glæden ved at undervise er at være med til at få deltagerne til at udvikle egne design og give jer viden om værktøj og håndværk.