Skip to content
Lære syning, strik eller hækling hos FOF København

Strikketeknik og -håndværk 2

Vil du arbejde med strikdesign?

Kurset her er en fortsættelse af ’Strikketeknik og -håndværk 1’, og formålet er at arbejde videre med teknikker og håndværk, men med større vægt på at eksperimentere og skabe egne mønstre og design.

Mønsterkonstruktion og beregninger er en væsentlig del af dette kursus, men vi eksperimenterer også med kendte teknikker, vi søger inspiration på museer og i kulturhistorien, og vi forsøger at sætte nyt liv i gamle former som for eksempel huer, vanter og sjaler. Farve- og materialelære indgår i kurset.

Der er en hjemmeopgave til hver gang. Det er ikke noget krav, at du løser den, men du får mere ud af kurset, hvis du kan afsætte tid til den.

For at deltage i kurset bør du for din egen skyld have deltaget i ’Strikketeknik og -håndværk 1’ eller have fået tilsvarende undervisning.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 21.02.2024 17:30-20:30 KBH K, Rosenborggade Louise Klindt
2 Onsdag 28.02.2024 17:30-20:30 KBH K, Rosenborggade Louise Klindt
3 Onsdag 06.03.2024 17:30-20:30 KBH K, Rosenborggade Louise Klindt
Se alle Se færre
Louise Klindt underviser hos FOF København
Underviser

Louise Klindt

Uddannelse: Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium og cand.pæd. i tekstile fag fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg arbejder som strikdesigner for garnfirmaer og magasiner. Arbejder som redaktør, oversætter og forfatter af især håndarbejdsbøger. Fagansvarlig på lex.dk for områderne broderi, hækling og strikning.

Undervisningserfaring: Jeg underviser også på højskoler, på strikkefestivaler og i husflidsforeninger med mere.

Andet: Driver min egen virksomhed med strik som omdrejningspunkt.