Skip to content
Syning hos FOF København

Sy-værkstedet – lige uger

Sy til dig selv, dit barn eller barnebarn, afhængig af hvor du er i livet. Du får sy-tips og sparring til, hvordan du løser dit sy-projekt bedst. 

Børnetøj kan sys, så det kan vokse med barnet. Syr du til dig selv, får du størst succes med enkle basisting. Vi syr både af nyt og af genbrugsstof. Vi syr om, syr nye modeller af gamle og reparerer. Du kan bl.a.sy genbrug af dit eget tøj, eller noget fra den lokale genbrugsbutik. 

Sy-værksted med underviser Merethe Helvig Møller – babytøj Sy-værksted med underviser Merethe Helvig Møller

Det er en glæde at sy i inspirerende samvær med andre. Vi nyder, når hoved og hænder arbejder sammen i stedet for udelukkende at være i en af delene. Kurset er for både begyndere og øvede.

Du afholder selv udgifter til materialer. Der er mulighed for at låne diverse redskaber. Symaskiner er der på stedet, men tag meget gerne din egen med, så du kan blive fortrolig med den.

Sy og design hos FOF København Sy dit eget tøj hos FOF København

Information

  • Dato 21.02.2024-15.05.2024
  • Adresse Stengård Skole
    Triumfvej 1
    2800 Kongens Lyngby
  • Lokale Håndarbejde
  • Bemærkninger Medbring første mødegang stof, tråd og mønsterpapir. Der udsendes desuden velkomstbrev umiddelbart inden holdstart med yderligere info.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 21.02.2024 18:30-21:40 Stengård Skole Merethe Helvig Møller
2 Onsdag 06.03.2024 18:30-21:40 Stengård Skole Merethe Helvig Møller
3 Onsdag 20.03.2024 18:30-21:40 Stengård Skole Merethe Helvig Møller
Se alle Se færre
Underviser

Merethe Helvig Møller

Fag/aktivitet: Syning med baby, børnetøj, syning med stil.

Uddannelse: Er uddannet håndarbejdslærer fra to forskellige steder: København dag- og aftenseminarium (KDAS), hvor jeg som ekstern-studerende tog linjefag i håndarbejde og fra Håndarbejdets Fremmes seminarium. Derudover har jeg taget et utal af kurser i mange forskellige ting.

Undervisningserfaring: Udover at jeg har undervist i aftenskolen i mange år, har jeg undervist på daghøjskole og andre steder.