Skip to content
Syning hos FOF København

Individuel syning – begyndere og øvede

På dette kursus for begyndere og øvede har du mulighed for at sy sommertøj eller andre projekter.

Lad dig inspirere af nutidens trends eller klassiske silhuetter. Vi arbejder ud fra et færdigt mønster som vi tilretter, så det passer perfekt til dig.

Hvordan foregår undervisningen?

Der undervises både i syning, stofvalg og detaljer, så du opnår et enkelt og professionelt resultat. Du lærer sytekniske elementer som usynlig lynlås, isætning af foer, paspolerede lommer m.m.

Du afholder selv udgifter til div. materialer. Medbring alt hvad du skal bruge af tråd og stof, en god skarp sy-saks, målebånd, knappenåle, evt. knapper, stofkridt. Påregn desuden ekstra udgifter (afregnes med underviser) til fælles materialer såsom spoler, symaskinenåle (også til specifikke formål), hvis du ikke medbringer egen symaskine
Der er symaskiner på stedet, men tag meget gerne din egen med, så du kan blive fortrolig med den.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 01.06.2024 09:30-14:30 KBH V, Humletorvet Heidi Trusbak
2 Lørdag 08.06.2024 09:30-14:30 KBH V, Humletorvet Heidi Trusbak
3 Lørdag 15.06.2024 09:30-14:30 KBH V, Humletorvet Heidi Trusbak
Underviser

Heidi Trusbak

Uddannelse: Beklædningsdesigner fra Hellerup Textil Akademi 2001.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har undervist siden 2002 på forskellige tekstil- og designskoler. Primært i fagene beklædningssyning, tilskæring, materialelære og stilhistorie. Ud over undervisning, arbejder jeg med freelanceopgaver for både modefirmaer og teatre samt med egne designprojekter. Du kan læse mere om mig på heiditrusbak.dk.