Skip to content
Syning hos FOF København

Sy og design – ulige uger

Her undervises i beklædnings- og modesyning, og vi tager udgangspunkt i færdige mønstre, som tilrettes dine personlige mål.

Hvordan foregår undervisningen?

Du får hjælp til at klippe stoffet rigtigt og bliver støttet hele vejen gennem syprocessen, herunder prøvninger og tilretninger.

Du lærer metoder til sytekniske detaljer, så det færdige resultat ser professionelt ud.

Værd at vide

Begynder eller øvet? Udgangspunktet er dine behov.

Du skal selv afholde udgifter til div. materialer. På nogle hold udsender underviser et materialebrev før holdstart. Se bemærkningerne under hvert enkelt hold.

Medbring

Der er symaskiner på stedet, men tag meget gerne din egen med, så du kan blive fortrolig med den.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 03.02.2024 10:00-15:20 Lyngby, Trissen Randi Tunder
2 Lørdag 02.03.2024 10:00-15:20 Lyngby, Trissen Randi Tunder
3 Lørdag 16.03.2024 10:00-15:20 Lyngby, Trissen Randi Tunder
Se alle Se færre
Randi Tunder underviser i sy og design hos FOF København.
Underviser

Randi Tunder

Uddannelse: Syning og design af beklædning er mit speciale. Jeg er uddannet tekstilformidler fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium, og videre derfra har jeg taget kurser hos skræddere og designere for at være på forkant med faget.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist ved FOF i mange år i beklædningssyning. Desuden har jeg afholdt specialkurser i patchwork, finere lingeri, kend din symaskine eller overlocksmaskine m.m. 

Andet: Det meste tøj i min garderobe er egen produktion. Jeg elsker at sy mit eget tøj samt at formidle min viden og erfaring som underviser for FOF. Jeg har blik for nye trends, både når det gælder kendte designere, genbrugstema, slow fashion og bæredygtighed. Tidligere havde jeg forretning i hjertet af København med eget design og derudover bestillingsopgaver fra private kunder.

På mine hold kan du lære alt det grundlæggende, samt finere finesser indenfor syning. Alle vælger eget syprojekt ud fra lyst og erfaring. Jeg er din guide gennem hele processen fra valg af mønster, tilretning og videre til det færdige resultat.

Mine kursister siger om mig, at jeg er engageret, inspirerende og at mine hænder kan trylle.