Skip to content
Syning hos FOF København

Sy og design – lige uger

Her undervises i beklædnings- og modesyning, og vi tager udgangspunkt i færdige mønstre, som tilrettes dine personlige mål.

Hvordan foregår undervisningen?

Du får hjælp til at klippe stoffet rigtigt og bliver støttet hele vejen gennem syprocessen, herunder prøvninger og tilretninger.

Du lærer metoder til sytekniske detaljer, så det færdige resultat ser professionelt ud.

Værd at vide

Begynder eller øvet? Udgangspunktet er dine behov.

Du skal selv afholde udgifter til div. materialer. På nogle hold udsender underviser et materialebrev før holdstart. Se bemærkningerne under hvert enkelt hold.

Medbring

Der er symaskiner på stedet, men tag meget gerne din egen med, så du kan blive fortrolig med den.

Information

  • Dato 05.02.2024-13.05.2024
  • Adresse Ny Hollænderskolen
    Hollændervej 3
    1855 Frederiksberg C
  • Lokale Håndarb., Amicisvej 11, 2. sal
  • Bemærkninger Du afholder selv udgifter til div. materialer. Du er velkommen til at medbringe din egen symaskine, men der er maskiner på stedet, du kan låne i undervisningstiden.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.02.2024 18:00-21:30 Ny Hollænderskolen Kirsten Rømer
2 Mandag 19.02.2024 18:00-21:30 Ny Hollænderskolen Kirsten Rømer
3 Mandag 04.03.2024 18:00-21:30 Ny Hollænderskolen Kirsten Rømer
Se alle Se færre
Underviser

Kirsten Rømer

Uddannelse: Jeg er uddannet håndarbejdslærer med hovedfag i syning og strik fra Skals Fagseminarium samt lærer og designer fra Designinstituttet.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har taget flere efteruddannelseskurser – bl.a. inden for udvidet tilskæring og undertøj.

Undervisningserfaring: Jeg begyndte at undervise i håndarbejde i slutningen af 1990’erne og jeg har undervist på aftenskole i mange år.

Andet: Jeg har siden 2010 haft selvstændig virksomhed, hvor jeg løser vidt forskellige specialopgaver inden for beklædning. Jeg er meget optaget af, at tøj skal føles behageligt at have på, så vi kan holde fokus på at være til stede i nuet – i stedet for at rette på vores tøj! Jeg gør mig umage for at undervisningen, processen og håndværket bliver en god oplevelse.