Skip to content
Upcycling af tøj hos FOF København

Sy-workshop – sommerhold

- en hel weekend med beklædningssyning

Her får du en unik mulighed for at arbejde mere i dybden med et specifikt syprojekt.

Det er helt op til dig, hvad du vil arbejde med på kurset (tøj til dig selv eller dine børn), og du får hjælp til at løse de udfordringer, der kan opstå undervejs.

Vi tager udgangspunkt i færdige mønstre, som tilrettes dine personlige mål, og du får hjælp og støtte gennem hele processen.

Underviseren vil komme med små oplæg, hvor syteknikker bliver vist og forklaret - oplæg du selv vil få indflydelse på. 

Værd at vide

Du afholder selv udgifter til div. materialer, men der må desuden påregnes et lille beløb til dækning af materialeudgifter, der afregnes med underviser.

Der er symaskiner på stedet, men tag meget gerne din egen med, så du kan blive fortrolig med den.

For både begyndere og øvede.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.05.2024 10:00-17:10 Lyngby, Trissen Randi Tunder
2 Søndag 26.05.2024 10:00-17:10 Lyngby, Trissen Randi Tunder
Randi Tunder underviser i sy og design hos FOF København.
Underviser

Randi Tunder

Uddannelse: Syning og design af beklædning er mit speciale. Jeg er uddannet tekstilformidler fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium, og videre derfra har jeg taget kurser hos skræddere og designere for at være på forkant med faget.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist ved FOF i mange år i beklædningssyning. Desuden har jeg afholdt specialkurser i patchwork, finere lingeri, kend din symaskine eller overlocksmaskine m.m. 

Andet: Det meste tøj i min garderobe er egen produktion. Jeg elsker at sy mit eget tøj samt at formidle min viden og erfaring som underviser for FOF. Jeg har blik for nye trends, både når det gælder kendte designere, genbrugstema, slow fashion og bæredygtighed. Tidligere havde jeg forretning i hjertet af København med eget design og derudover bestillingsopgaver fra private kunder.

På mine hold kan du lære alt det grundlæggende, samt finere finesser indenfor syning. Alle vælger eget syprojekt ud fra lyst og erfaring. Jeg er din guide gennem hele processen fra valg af mønster, tilretning og videre til det færdige resultat.

Mine kursister siger om mig, at jeg er engageret, inspirerende og at mine hænder kan trylle.