Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Maling hos FOF København

Malekursus – begyndere og letøvede

Her får du introduktion til de helt grundlæggende teknikker inden for kunstmaleri.

Vi maler med akryl eller olie – både efter genstande og fotografier – og arbejder med udtrykket, uanset om du er til abstrakt eller figurativt maleri.

Trinvis bliver du indført i maleriets forunderlige verden. Du lærer om undermaling, farveblanding, penselstrøg og lasering.

Du får al den vejledning, du har brug for, og du kan spørge og male frit fra leveren.

Information

  • Dato 01.02.2024-16.05.2024
  • Adresse Kulturcenter Mariehøj
    Øverødvej 246 B
    2840 Holte
  • Lokale Værksted 3, bygn.B, 2.sal
  • Bemærkninger Bemærk: fra forårssæsonen flytter dette hold til Kulturcenter Mariehøj i Gl Holte. Materialeliste: akrylmaling eller vandbaseret oliemaling i studiekvalitet (f.eks. et begyndersæt som skal rumme minimum blå, rød, gul, brun, hvid), pensler i forskellige størrelser, 2-3 opspændte lærreder (40 x 50 cm, 50 x 60 cm), lærredsblok A4 (f.eks. “Canvas Pad” eller “Winsor & Newton Galeria acrylic pad”), skitseblok/papir, blyanter, viskerlæder, blyantspidser, evt. rød /blå farveblyant, paptallerkner og krus (til palet og vand).

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 10:00-12:35 Kulturcenter Mariehøj David Dellagi
2 Torsdag 08.02.2024 10:00-12:35 Kulturcenter Mariehøj David Dellagi
3 Torsdag 22.02.2024 10:00-12:35 Kulturcenter Mariehøj David Dellagi
Se alle Se færre
David Dellagi underviser hos FOF København
Underviser

David Dellagi

Uddannelse: Jeg har været i mesterlære hos billedkunstneren Evgenii Brukman, 1988-1992. Derudover er jeg cand.mag. i Filmvidenskab og Kunsthistorie fra Københavns Universitet.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har en mangeårig praksis som udstillende billedkunstner inden for forskellige medier som maleri, skulptur, tegning, akvarel og film. Jeg har dog særligt fokus på maleri og tegning. Jeg har haft base i København med en afstikker i et par år til London. Mine værker har været udstillet vidt og bredt på bl.a. Rønnebæksholm, Skive Kunstmuseum, Kunsthal Charlottenborg, Marie Kirkegaard Gallery, Galleri Christoffer Egelund, Danske Grafikere, såvel som i New York, London, Los Angeles, Stockholm og Mexico City. Mit professionelle virke som billedkunstner har udviklet mine faglige, håndværksmæssige færdigheder, og mine kurser henvender sig til elever, der ønsker at udvikle deres kunstneriske færdigheder gennem metoder, som trækker på solide traditioner og praktisk erfaring.

Undervisningserfaring: Jeg har flere års erfaring som billedkunstlærer og har undervist de fleste aldersgrupper med fokus på maleri og tegning. Jeg er fast underviser på Rudersdal Billedskole, har undervist på Københavns Kunstskole og kører samtidig kurser for AOF og FOF. Jeg har tillige været gæsteprofessor på Det Kongelige Danske Kunstakademi.