Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Tegnekursus hos FOF København

Kreativ tegning – weekendkursus

Kom og lad os tegne igennem en hel weekend.

For mange billedkunstnere ligger tegningen til grund for det meste af det kunstneriske arbejde. Men på dette hold vil vi give tegningen opmærksomhed for det, den er i sig selv, og arbejde med at færdiggøre tegningen til at kunne stå alene.

Du vil blive præsenteret for flere mindre øvelser med teknikker, som du til sidst selv kombinerer i en lidt længere opgave.

Vi skal tale om materialer, streger, kontraster, skraveringer, komposition og proportion samt omrids og konturer – og ikke mindst indhold i dine tegninger.

Kurset er for alle, og både nybegynderen og den øvede vil komme hjem med en stak tegninger og ny inspiration.

Information

  • Dato 16.11.2024-17.11.2024
  • Adresse KBH K, Rosenborggade
    Rosenborggade 5
    1130 København K
  • Lokale Værksted 4 (baghus)
  • Bemærkninger Medbring gerne dit normale tegneudstyr og gerne grafitpen 8-9 B, filtpen, tegneblyanter 2 B – 9 B, stiftblyant, viskelæder, tegnestub, tegneblokke gerne i forskellige størrelser. Hos Tiger kan man købe nogle ganske billige, der er i en helt ok kvalitet, en alm HB blyant samt kopi papir kan også bruges.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 16.11.2024 10:00-15:20 KBH K, Rosenborggade Tina Uhrskov
2 Søndag 17.11.2024 10:00-15:20 KBH K, Rosenborggade Tina Uhrskov
Underviser

Tina Uhrskov

Uddannelse: Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2002.

Undervisningserfaring: Jeg har siden 2003 undervist alt fra helt-tilstede-i-nuet børn i vuggestuealderen til dedikerede kunstnere godt oppe i halvfemserne, i mange forskellige kunstneriske discipliner, primært tegning, grafik, maleri og keramik.

Andet: Med kursisternes individuelle udtryk i fokus er det min ambition at undervise med faglighed, nysgerrighed og nærvær.