Skip to content
Tegning hos FOF København

Lær at tegne på en uge – vinterferie

Glæd dig til dette lynkursus i vinterferieugen, hvor du virkelig rykker og hvor du lærer at lave vellignende tegninger.

Hvad enten du aldrig har tegnet før, eller er øvet - vil du få en masse ud af dette kursus og vil på bare en uge forbedre dine tegninger markant med forskellige enkle, grundlæggende øvelser. Du får åbnet dine øjne til virkeligheden, jeg viser dig de teknikker, du altid har manglet, og så bliver det pludselig ikke længere så svært at tegne. Du får alt det vigtige at vide og bliver inspireret til selv at komme videre. 

Vi mødes hver dag i en hyggelig atmosfære og når vidt omkring!

Information

  • Dato 10.02.2025-14.02.2025
  • Adresse KBH K, Rosenborggade
    Rosenborggade 5
    1130 København K
  • Lokale Værksted 4 (baghus)
  • Bemærkninger Medbring papir (gerne A3), blyantspidser, viskelæder samt mindst HB, 3B og 8B blyant til første undervisningsdag, hvor forslag til alternative tegneredskaber også introduceres. Medbring også gerne en tegneplade, hvis du har. Yderligere information? Så kontakt underviser på telefon eller e-mail.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 10.02.2025 10:00-14:25 KBH K, Rosenborggade Charlotte Hoff
2 Tirsdag 11.02.2025 10:00-14:25 KBH K, Rosenborggade Charlotte Hoff
3 Onsdag 12.02.2025 10:00-14:25 KBH K, Rosenborggade Charlotte Hoff
Se alle Se færre
Charlotte Hoff
Underviser

Charlotte Hoff

Uddannelse: Charlotte Hoff er uddannet på Danmarks Designskole, tekstil- og billedkunst. Hun har desuden studeret på École Nationale Supérieure des Beaux-Arts, Paris ved professor i tegning og maleri Michael Salsmann og professor Jacky Chriqui. Charlotte har eksamen i Eksperimenterende billedfremstilling ved Lotte Müller, Den Pædagogiske Diplomuddannelse, Blaagaard Statsseminarium, og hun har studeret hos Ulrik Hoff, Tegne- og Maleskolen i Charlottenlund.

Andre faglige kvalifikationer: Charlotte Hoff har været daglig leder af Tegne-og Maleskolen (FOF Gentofte) siden 2002 og har sideløbende regelmæssigt afholdt kurser i tegning og maling i Nice, på Bornholm, i Italien og på Færøerne. Hun har samtidig i perioder været knyttet til Tisvilde Højskole, DTU og Blaagaard Seminarium som tegne- og malekunst-lærer. Charlotte har udstillet egne værker i ind og udland.

Undervisningserfaring: Charlotte har undervist siden 2002, primært i tegning, maleri og design. Hendes undervisning er individuel og gradueret efter den enkeltes kompetenceniveau og interesser. Der er en hyggelig og god arbejdsatmosfære på hendes hold, og mange af hendes kursister vælger at forsætte i flere år på kurserne; arbejdsfællesskaber og venskaber opstår.