Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Kursus i tegneserie og graphic novel hos FOF København

Tegneserier og graphic novel – weekend-workshop

For alle fra 15 år – begyndere og øvede.

Kunne du tænke dig at lave din egen tegneserie eller grafiske fortælling? Graphic novels og tegneserier er fantastiske til at formidle historier! Kombinationen af billede og tekst giver uendelige muligheder for poetiske, smukke og anderledes historier. Igennem både humor og alvor kan man udtrykke sig personligt. Man kan bearbejde fakta, formidle information eller bruge humor og lave satire.

På dette kursus får du masser af inspiration, møder andre som er interesserede i at udtrykke sig igennem billeder og tekst. Du får mulighed for at lave din egen tegneserie og/eller grafiske historie. Vi prøver forskellige teknikker af og laver mindre øvelser som sætter gang i kreativiteten og historierne!

På kurset vil vi bl.a.:

  • arbejde med historie- og karakterudvikling
  • arbejde med tegninger og teknik (man behøver ikke at være god på forhånd - alle er velkomne)
  • se billedeksempler på forskellige typer af grafiske fortællinger
  • arbejde med din egen stil og stemme
  • skabe fortællinger ud fra stikord, øvelser og temaer

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.09.2024 10:00-15:20 KBH K, Rosenborggade Kristine Tiedt
2 Søndag 15.09.2024 10:00-15:20 KBH K, Rosenborggade Kristine Tiedt
Kristine Tiedt underviser hos FOF København
Underviser

Kristine Tiedt

Uddannelse: Tegneserietegner med en bachelor i dansk, samt film- og medievidenskab og en kandidatgrad i digital design og kommunikation. Har også gået et år på Serieskolan i Malmø.

Andre faglige kvalifikationer: Som tegneserietegner har jeg været med i en række antologier, laver zines og har lavet "Orgasmebogen", som udkom på Gyldendal i 2020. Jeg arbejder freelance med undervisning, illustration og tegneserier. Som underviser går jeg op i at få den enkelte kursist til at føle sig godt tilpas, inspirere og udvikle. Jeg tilpasser undervisningen til den enkelte og tager udgangspunkt i, hvad folk gerne vil lære mere om. Jeg plejer at lave det, så der er en blanding af små øvelser med inspiration og kreative input, samt tid til at arbejde på egne ting og individuel feedback for dem som gerne vil det.