Skip to content
Kursus i grundlæggende privatøkonomi hos FOF København

Grundlæggende privatøkonomi – weekendkursus

Hvordan hænger en privatøkonomi sammen? Hvordan får man overblik over begreber som indtjening, variable udgifter, faste udgifter, gæld og aktiver? Hvordan bruger man dette overblik til at få mere ud af sin økonomi?

Få en grundlæggende indlæring i økonomiske begreber og arbejd helt praktisk med din egen økonomi.

De fleste mennesker får mere ud af deres økonomi, når de har det rette overblik. Det kan give besparelser, ro i maven og/eller nye muligheder. Efter kurset er du klædt på til at træffe de valg, der passer bedst til dig.

Værd at vide

Alle kan deltage.

Medbring

Medbring dit foretrukne økonomiværktøj: Papir, blyant og lommeregner eller bærbar computer – gerne med Excel installeret.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.05.2024 10:00-14:25 Vesterbro Kulturhus Anders Bjarnarson
2 Søndag 05.05.2024 10:00-14:25 Vesterbro Kulturhus Anders Bjarnarson
Anders Bjarnarson underviser hos FOF København
Underviser

Anders Bjarnarson

Uddannelse: Jeg er uddannet økonom med en HD i finansiering fra Copenhagen Business School.

Andre faglige kvalifikationer: Min erhvervserfaring inden for økonomi inkluderer bl.a. investering og finansiering i den finansielle sektor, regnskab og analyse for mindre virksomheder og privatøkonomisk coaching.

Undervisningserfaring: Jeg har i forbindelse med mit erhverv oplært kolleger og medarbejdere, og jeg har forestået diverse temaforedrag. Desuden har jeg i forbindelse med frivilligt arbejde undervist nye mentorer.

Andet: Jeg synes økonomi er allermest interessant, når det er nærværende og praktisk anvendeligt. Arbejdet med tal og struktur skal omsættes til handling, før det bliver rigtig meningsgivende for mig. Der er mennesker og liv bag tallene.

Læs mere om Anders Bjarnarson i denne artikel.