Skip to content
Det søde køkken hos FOF København

Fyldte chokolader

Lær at lave lækre fyldte chokolader! Du lærer hurtuigt, hvordan det nemt kan gøres hjemme i dit eget køkken efterfølgende.

Underviseren fortæller og viser alt om metoderne til at opnå den perfekte temperering af chokolade, så den mørke chokolade får den helt rigtige glans og knæk. Du støber selv chokoladen i forme, laver flere forskellige slags lækkert fyld og overtrækker med chokolade. Vi arbejder med flere typer af fyld, som bruges forskelligt.

Kurset er en kombination af foredrag og praktisk udførsel af metoderne til at lave fyldt chokolade. Du får opskrifter med hjem, så du kan eksperimentere videre derhjemme – og der vil også være lidt af den gode chokolade til at tage med hjem.

Medbring

Drikkevarer, opbevaringsbøtte, viskestykke og forklæde.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 23.05.2024 17:30-20:55 Engelsborgskolen Nicolaj Wium
Nicolaj Wium underviser hos FOF København
Underviser

Nicolaj Wium

Uddannelse: Civilingeniør i kemi

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i at lave fyldt chokolade siden 2010, undervist i "Kyndig Biavler" siden 2005 og i begynderkurser i biavl siden 2016.

Andre faglige kvalifikationer: Har skrevet mange artikler til Tidsskrift for Biavl. Derudover blev jeg danmarksmester i fyldt chokolade i 1999.

Andet: Jeg har siden 2003 haft ca. 50 bistader i Nordsjælland, hvor jeg også er bi-inspektør. I 1997 startede jeg med at lave chokolade, og jeg har været Danmarksmester i fyldt chokolade og deltaget i internationale konkurrencer. Jeg sælger mine produkter på Torvet i Helsingør hver lørdag formiddag kl. 8.00-15.00. Desuden sælger jeg produkterne hos Brugsen i Hornbæk, Brødsnedkeren i Humlebæk, Strandvejsristeriet på Kronborg, på museet Munkeruphus i Dronningmølle samt eksporterer i mindre grad.