Vi skal smage på forskellige øltyper af høj kvalitet og lære om deres forskellighed og spændende historie. Du lærer at bruge alle dine sanser, når vi smager os igennem de forskellige øl fra både små og store bryggerier. Vi kommer også omkring brygprocessen, øllets råvarer og hvilken mad, der passer til øllet.
Efter kurset har du fået opbygget en basisviden, som du kan trække frem, når du næste gang skal vælge den perfekte øl til dig selv, vennerne eller gæsterne.
Kurset afvikles af kellner Paw Nielsen som deler ud at sin store viden om ølhåndtering og -smagning.
Pilsner, Porter, Lambic, Hvedeøl og Ales.
Et eller flere ølglas til eget brug medbringes.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 08.11.2024 | 17:00-19:00 | Aftenskolernes Hus, Kbh NV | Paw Nielsen |
Uddannelse: Jeg har tidligere været restaurantchef og har udover at uddanne mig til kok også taget den professionelle øluddannelse som kellner (øl-sommelier). Jeg har desuden taget gastronomuddannelsen som kok på Hotel- og restaurantskolen 2009, mens min kellneruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen er fra 2015.
Andre faglige kvalifikationer: I 2019 var jeg tv-kok på DRs program "Gamle mænd i nye forklæder". Jeg har arbejdet som tjener, sommelier, kok og restaurantchef 2006-2015, og jeg har selv drevet en restaurant 2009-2015.
Undervisningserfaring: Siden 2015 har jeg afholdt madkurser, ølsmagninger og ølforedrag for virksomheder og private, og jeg har desuden undervist i madteater for børn i 2015. Derudover underviser jeg i madlavning på FOFs kokkeskole for børn og unge i skolernes ferier.
Er du nysgerrig på Paws traditionelle retter? Se opskriften på farserede porrer her.
Læs mere om Paw Nielsen her