Skip to content
Gå til dans hos FOF København i Dansekapellet

Moderne dans for 60+

Et hold til dig, der er over 60 år og gerne vil danse moderne dans.

Moderne Dans er en alsidig danseform, der bruger udtryk fra bl.a. balletten, jazz, hiphop og funk med fokus på individuel udfoldelse. Det er en kreativ måde at bevæge sig på, samtidig med man lærer dansens formsprog at kende.

At danse er for alle, og vi danser på et niveau, hvor alle kan være med, have det sjovt og få lidt sved på panden! 

 

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 29.02.2024 10:00-11:10 Dansekapellet Martina Enevold
2 Torsdag 07.03.2024 10:00-11:10 Dansekapellet Martina Enevold
3 Torsdag 14.03.2024 10:00-11:10 Dansekapellet Martina Enevold
Se alle Se færre
Underviser

Martina Enevold

Uddannelse: Jeg er uddannet Master i Design med speciale i Fashion/Sculpturewear fra The Royal College of Art i London i 2022 samt professionel danser med en kombineret profil af moderne dans og urbane dansestilarter fra Danseuddannelsen.dk i 2012.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg arbejder tværfagligt med kunst, hvor jeg undersøger krydsfeltet mellem koreografi, kostume og skulptur og har arbejdet med visuel historiefortælling ved udstillinger, forestillinger m.m. i Danmark, på Færøerne samt i London. Jeg har danset professionelt og optrådt i reklamefilm, tv-produktioner og shows i Danmark og udlandet; herunder for internationale artister som Robin Thicke og Iggy Azalea. Som koreograf har jeg arbejdet med artister som Phlake og Jada, i modebranchen ved CPH Fashion Week og som movement director og stylist på fashion editorials for bl.a. italiensk Vogue samt deltaget som koreograf og kostumedesigner ved flere forestillinger i København og på Færøerne.

Herudover arbejder jeg kunstnerisk med traditionelle tekstile håndværk med fokus på bæredygtighed. Jeg arbejder også med tegning og skulptur, og jeg har senest udstillet på Augustenborg Project i Søndberborg og Springbrættet6a i København. Min faglighed som danser og koreograf afspejles i min måde at arbejde med tekstil, skulptur, tegning og illustration: nemlig med udgangspunkt i kroppen og dens bevægelse.

Undervisningserfaring: Jeg har siden 2013 undervist i dans, tegning samt tekstile håndværk af både børn og voksne i alt fra begynderniveau til semi-professionelle – og jeg elsker at videregive min passion for kunstneriske håndværk samt dans og bevægelse og at se deltagernes faglige udvikling.