Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Blid yoga

Blid yoga er skånsom yoga, der henvender sig til personer med fysiske eller psykiske skavanker, som ikke kan deltage på et almindeligt hold. Der kan f.eks. være  ryg/nakkeproblemer, gigt, diabetes eller KOL. Blid yoga er en god blanding af yogastillinger, hvor du bliver støttet og udfordret samt åndedrætstræning

I timerne vil du opleve øvelser til leddene, stillinger der styrker musklerne og træner balancen, stræk der øger smidigheden og åndedrættet. Til slut er der en god afspænding, hvor effekten af yogaen integreres i krop og sind. Du vil mærke, at du bliver stærkere og smidigere og får øget velvære i krop og sind.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 11:00-12:30 Yoga Amager Helena Michailidis
2 Torsdag 08.02.2024 11:00-12:30 Yoga Amager Helena Michailidis
3 Torsdag 22.02.2024 11:00-12:30 Yoga Amager Helena Michailidis
Se alle Se færre
Underviser

Helena Michailidis

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer hos Dansk Yoga (800 timer) i hatha yoga. En grundig uddannelse i hatha, hvor der også er fokus på anatomi, filosofi, åndedrætslære, meditation og hensyntagende yoga. Derudover har jeg taget kursus i “Yoga og åndedrættet” ved Simon Krohn.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har danset ballet det meste af min barndom og ungdom og har altid været fascineret af kroppen og den måde, vi kan bevæge den på. Jeg har dyrket yoga siden 2002 både i Danmark og i USA. Derudover er jeg uddannet Fashion Designer fra Designskolen i Kolding og fra Danmarks Designskole.

Undervisningserfaring: Jeg underviser i hatha yoga, hensyntagende yoga og blid yoga. I min undervisning er der plads til alle.

Andet: For mig handler yoga om at være tilstede i nuet og at opleve og mærke kroppen nu og her. Give kroppen kærlig opmærksomhed, lære at lytte til kroppen og at skrue ned for præstationerne. På den måde kan du blive klogere på kroppens muligheder og begrænsninger, og du lærer at accepter og befinde dig godt med begrænsningerne. Glæd dig over alt det, som kroppen kan, frem for at ærgre sig over det, den ikke kan.