Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Mindful yoga med meditation hos FOF København

Mindful yoga (ekstra langt hold)

Dette kursus er for dig, der grundet særlige behov, fysisk eller psykisk, har brug for en rolig og hensyntagende undervisning.

Med fokus på kroppens balance og stabilisering laver vi styrkende og smidiggørende øvelser og udstræk. 

I undervisningen indgår bl.a. åndedrætsøvelser og balanceøvelser. Alle øvelser udføres roligt og opmærksomt til stille musik. Vi afslutter med dybdeafspænding.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 29.02.2024 12:45-15:00 FOF Lyngby Hovedgade Hanne Wisbøl
2 Torsdag 07.03.2024 12:45-15:00 FOF Lyngby Hovedgade Hanne Wisbøl
3 Torsdag 14.03.2024 12:45-15:00 FOF Lyngby Hovedgade Hanne Wisbøl
Se alle Se færre
Hanne Ehlert Wisbøl underviser hos FOF København
Underviser

Hanne Wisbøl

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer, akupunktør, zoneterapeut, kinesiolog, NLP psykoterapeut og pædagog.

Andre faglige kvalifikationer: Yoga handler for mig om at blive fri og glad. Ikke kun i kroppen, men også at blive beriget i sjæl og ånd. Min yogaundervisning bygger på af langt liv med yoga, meditation og nysgerrighed på sammenhænge mellem krop, psyke og sundhed. Kort sagt det gode liv. Undervisningen vil være præget af nuet, og hvem der ligger på yogamåtten. Jeg vil gøre mit for, at du er gladere og i en bedre tilstand, end da du kom.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i mange år – små og store grupper samt enkeltpersoner. Aldersspredningen for mine kursister har ligget mellem 25-90 på samme hold, så alder er ingen hindring! Processen og glæden ved at se hvordan mennesker får det bedre, uanset deres forskellige problemstillinger, er fantastisk. Som underviser nyder jeg med øvelser, svar på spørgsmål og smil at være med til at bevæge mennesker i deres personlig udvikling.