Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Motion hos FOF København

Gotvedgymnastik – sommerhold

Gotvedgymnastik har sit fundament i vores naturlige bevægelsesmønster. Til inspirerende musik forbedrer vi konditionen, styrker musklerne, træner balance og koordination.

En oplevelse af velvære, gennemstrømning og ro i kroppen er kendetegnende for gotvedgymnastikken.

Der arbejdes med fokus på åndedrættet som et centralt element i træningen og hver time afsluttes med afspænding for at skabe balance i kroppen.

Gotvedgymnastik er inspireret af Helle Gotveds tanker og handler om at opnå sammenhæng, balance og fri bevægelighed i alle led.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 02.05.2024 09:30-11:00 Virum, Frederiksdalsvej Steffen Adamsen
2 Torsdag 16.05.2024 09:30-11:00 Virum, Frederiksdalsvej Steffen Adamsen
3 Torsdag 23.05.2024 09:30-11:00 Virum, Frederiksdalsvej Steffen Adamsen
Se alle Se færre
Underviser

Steffen Adamsen

Uddannelse: Jeg har en uddannelse som: FUT-instruktør, Forsvarets Gymnastikskole; Bevægelsespædagog, Gotved Instituttet; Qi Gong-instruktør, ved T. Bremann og 1.Dan Nihon Ju-jitsu, DAJK / IMAF

Andre faglige kvalifikationer: Derudover har jeg taget dvs. kurser om ældre i bevægelse/idræt, herunder: kraniosakral terapi, dans, massage og kinesiologi.
Personligt har jeg dyrket fodbold, kajakroning, tennis, løb og militær 5-kamp.
Aut. MBTI formidler.

Undervisningserfaring: Siden 1983 har jeg undervist i bevægelse med variation, lyst og følelse. Bruger meget forskelligt musik, ofte jazz og rytmisk til at forstærke indføling og inspirere bevægelserne.
Jeg vægter enkle og almen gyldige principper og inddrager koordination, balance og temposkift, således at hele kroppen er aktiv. Jeg inddrager både puls, styrke, stræk og afspænding.

Andet: Jeg stræber efter, at formidle oplevelser hvor sammenhæng, centrering og energi, fodrer bevægelsesglæden. Derudover arbejder jeg med temaer, der udforsker kropens anatomi samt følelsesmæssige, dansante eller udfordrende bevægelser.