Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
billede af håndvægte

Styrketræning for seniorer

Et hold for dem som vil udfordres og hvor vi styrker alle kroppen muskler med forskellige redskaber som elastikker, vægte, bolde samt egen kropsvægt.
Vi vil også have fokus på stabilitet, mobilitet og balancetræning, som med alderen er vigtig, at styrke og vedligeholde.

Træningen vil foregår siddende, stående og liggende, og der vil desuden indgår åndedrætsøvelser.

Vi afslutter med udstrækning og afspændingsøvelser.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 31.01.2024 09:00-10:10 Søborg, Maglegårds Allé John Ludvigsen
2 Onsdag 07.02.2024 09:00-10:10 Søborg, Maglegårds Allé John Ludvigsen
3 Onsdag 21.02.2024 09:00-10:10 Søborg, Maglegårds Allé John Ludvigsen
Se alle Se færre
Underviser

John Ludvigsen

Uddannelse: Jeg er uddannet i fitnessbranchen, Dansk Idrætsforbund og Dansk Svømmeforbund og er certificeret indenfor en bred vifte af motions- og bevægelsesaktiviteter. Herudover er jeg uddannet babysvømmelærer, motionsbokseinstruktør og fitnessinstruktør, samt pilates reformer hos Energii København.

Undervisningserfaring: Jeg har brugt det meste af mit liv på undervisning indenfor bevægelse og eliteidræt. Jeg underviser i stort set alt indenfor bevægelse herunder spinning, step, dans samt træning i varmtvandsbassin. Ydermere har jeg været landstræner for Dansk Svømmeunion, Dansk Triatlon Forbund og ikke mindst Dansk Handicap Idræts-Forbund, parallelt med at jeg har været cheftræner for Kvik Kastrup i 20 år og siden Ballerup Svømmeklub. I begge klubber havde jeg adskillige atleter til OL, VM og EM.

Jeg har de seneste år været træningskonsulent/underviser inden for senioridræt i kommunalt regi og lært en masse for den ældre målgruppe, som jeg nu glædeligt deler ud af på mine hold hos FOF København.

Andet: Min undervisning er karakteriseret ved, at jeg altid sætter den enkelte kursist i centrum – uanset motionsform. Herudover er jeg en underviser med humor og et smil på læben.