Skip to content
foto af kvinde der dyrker yoga

Hatha yoga

Ophobede spændinger løsnes, og din vitalitet og energi genskabes.

Teknikken er klassisk hatha yoga med yogastillinger, der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine og nakkespændinger.

Vi træner også åndedrættet, der er afgørende for en stærk, blød og smidig krop og en god mental balance.

Vi afslutter med afspænding.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 18:35-20:05 Højhusene Camilla Mørup Christensen
2 Mandag 05.02.2024 18:35-20:05 Højhusene Camilla Mørup Christensen
3 Mandag 19.02.2024 18:35-20:05 Højhusene Camilla Mørup Christensen
Se alle Se færre
Camilla Mørup Christensen
Underviser

Camilla Mørup Christensen

Uddannelse: Jeg er uddannet yogalærer fra Yoga-Skolen i Helsingør, som er en 500 timers uddannelse, hvor jeg har fået et dybt kendskab til yogaens tre hovedteknikker: stillinger/asana, åndedrætsøvelser/pranayama og mindfulness/meditation.

Andet: Det er vigtigt for mig, at yogaen bliver inkluderende og bred, så alle kan være med og få et udbytte. Undervisningen foregår i en tryg og uhøjtidelig atmosfære, hvor vi gennem yogaens leg og bevægelse får skabt et rum for balance i krop og sind.

Jeg har som barn oplevet yogaens magi da jeg i 70’- og 80’erne lavede yoga på stuegulvet med min mor, og som ung gik på forskellige aftenskolehold. I forbindelse med udstationeringer (Indien og USA) har det været yogatimer med bl.a. norske, britiske og indiske yogalærere, og jeg har deltaget på forskellige retreats. Jeg har tilgået en masse online undervisning med dedikerede lærere. Alt dette har givet mig en meget bred forståelse for yoga som modtager/udøver, og lysten til selv at give dette tilbage som lærer.