Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Yoga hos FOF København

Yoga, pilates og qigong – weekend med fordybelse og forkælelse

Tag med på en weekend fuld af fordybelse, indre ro og selvforkælelse, hvor vi sammen vil udforske de forskellige bevægelsesformer: yoga, pilates og qigong.

Gennem disse tre komplementære bevægelsesformer vil du opnå:

  • Forbedret bevægelighed
  • Øget styrke
  • Balance og centrering
  • Mere energi
  • Bedre kontakt til dit åndedræt

Du vil blive introduceret til både hatha og yin yoga, klassiske pilates-øvelser samt stående og gående qigong-øvelser. Vi vil have fokus på åndedrættet og afspænding af krop og sind, ligesom du vil ligge lidt længere i de meditative yin yoga-stræk og herigennem bedre mærke effekt af dem og styrke kontakten til dit bindevæv.

Hatha yoga

I hatha yoga vil du arbejde med de klassiske yogastillinger og opnå styrke, fleksibilitet, smidighed og kropsbevidsthed. Øvelserne udføres korrekt og anatomisk forsvarligt med fokus på vejrtrækningen og med plads til individuelle behov. Den unikke kropsbevidsthed, som yogaen giver, gør, at du bliver bedre til at reagere sundt på kroppens signaler og i det daglige opnår mere energi og velvære.

Yin yoga

Den blide og meditative yin yoga arbejder med kroppens bindevæv, og her vil du typisk ligge i stillingerne 3-5 minutter. Vi bevæger os mindfuldt ind og ud af stillingerne, og du vil mærke en øget fleksibilitet i kroppen. Med denne praksis vil du forbedre din evne til at koncentrere dig, da øvelserne giver dig tid til at overgive dig til stilheden, roen og tyngdekraften, de dybe stræk og det rolige åndedræt.

Pilates

Pilates er et effektivt træningssystem, der styrker og træner din muskulatur samt forbedrer din balance og kropsholdning. Stræk, smidighed, koordination, balance og bevægelighed er nogle af de grundlæggende elementer i denne klassiske træningsform, hvor vi har fokus på at træne og bruge bækkenbund og kernemuskulaturen optimalt.

Qigong

Qigong, også kendt som »meditation i bevægelse«, udføres stående og i langsomt tempo. Det er en blid, men alligevel kraftfuld form for bevægelse, som ikke kun giver ro i kroppen, men også i sindet.

Oplev en weekend med ren forkælelse og fordybelse til krop, sind og sjæl, uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for yoga, pilates og qigong.

Information

  • Dato 16.11.2024-17.11.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale Lokale 22, 2.sal
  • Bemærkninger Vi sørger for yogamåtter, tæpper og andet udstyr i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe egen måtte/et tæppe til afspændingen. Vi har gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 16.11.2024 09:30-14:30 FOF Huset Mabel Kernn
2 Søndag 17.11.2024 09:30-14:30 FOF Huset Mabel Kernn
Underviser

Mabel Kernn

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en fysioterapeut uddannelse, en pilates og yogalærer-uddannelse i ryggen har Mabel Kernn efterhånden samlet 20 års behandlings- og undervisningserfaring samt mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Til daglig arbejder Mabel som konsulent, underviser på Det Kongelige Teater og praktiserende fysioterapeut på Havnestadsklinikken på Islands Brygge. 
Hun tager også ud i virksomheder, hvor hun gennemfører sundhedstjek samt pausegymnastik med de forskellige personalegrupper.

Mabel fortæller: Min passion for bevægelse har igennem de sidste 25 år været mit arbejde og eget anker til at opnå større bevidsthed, sundhed og balance. Og jeg glædes fortsat dagligt over at kunne inspirere, motivere og guide mennesker til egen og større kropsforståelse, balance og sundhed bl.a gennem træning, øvelse, meditationer, 1:1 behandlinger og samtale. Jeg er certificeret sundhedsmentor, idrætslærer og fysioterapeut og har uddannelser inden for bevægelsesformerne yoga, Pilates og Qi gong, der er en stor del af min egen praksis.

www.mabelkernn.dk