Skip to content
Gentoftekorets voksenkor 2023 tilmelding hos FOF København

Gentoftekoret

Kan du lide at synge i et godt fællesskab? Så læs med her.

Gentoftekoret er et veletableret voksenkor med ca. 30 medlemmer – letøvede og øvede. Ønsker du at deltage, så er tidligere kendskab til noder og kor-erfaring en stor fordel, men ikke en forudsætning. Til gengæld lægger vi vægt på sangglæde, en sund musikalsk udvikling og godt socialt samvær. Har du sanglysten? Så kom og vær med!

Gentoftekoret 2023
Gentoftekoret 2023.

Korleder Stig Christensens musikalske baggrund er et "sweet spot" mellem klassisk og rytmisk musik, og han har skabt musik til film, teater og tv, altid med fokus på at bringe historien til live med musikken.

Værd at vide

Repertoiret er overvejende 4-stemmige satser, nye og ældre, danske og udenlandske.
Koret afholder 2-3 koncerter årligt, fortrinsvis i lokalområdet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 29.08.2023 19:30-22:05 Maglegårdsskolen Stig Christensen
2 Tirsdag 05.09.2023 19:30-22:05 Maglegårdsskolen Stig Christensen
3 Tirsdag 12.09.2023 19:30-22:05 Maglegårdsskolen Stig Christensen
Se alle Se færre
Stig Christensen – underviser hos FOF København
Underviser

Stig Christensen

Uddannelse: Jeg er uddannet på Musikvidenskabeligt Institut i København.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er pianist, komponist, kapelmester og arrangør – uddannet på Musikvidenskabeligt Institut og privat bl.a. i Paris og København. Jeg startede som barn med klassisk musik, klaver og cello, hvorefter jeg som ung kastede mig ud i elektrisk jazz og rock med de store amerikanske forbilleder, lavede mit eget band og var studiemusiker. Jeg dannede Shot of Soul med nogle venner, men blev tiltrukket af teaterverdenen. Jeg har akkompagneret solister, arbejdet med Langdal og Wiedemann, skrevet musik til revy, studeret direktion hos Giordano Bellincampi og komposition i England hos bl.a. Malcolm Singer og musikalsk arrangement hos David Firman. Jeg er desuden uddannet som nodeskriver og har udgivet en lærebog om Finale – software til nodeskrivning. Jeg har modtaget legater fra Statens Kunstfond, DPA og Dansk Kapelmesterforening. Derudover har jeg arbejdet som musikkonsulent på teaterforlaget NORDISKA med nodeskrivning, indspilning og arrangement af musik til teater og musical, og så skriver jeg musik til eventyr under navnet Fairytales In Music.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i klaver og teori på aftenskoler og Det Alternative Rytmiske Konservatorium.