Skip to content
Kor hos FOF København – Søborg Synger Sammen

Søborg Synger Sammen

Sang gør sund, og sang gør glad!

Uanset om du synger hver dag eller ikke har sunget i mange år, kan du være med på vores nye alsang-kor Søborg Synger Sammen på Maglegårds Allé i Søborg. "Alsang" er fællessang, hvor alle kan være med – deraf ordet.

Vi varmer stemmerne op under kyndig ledelse af sanger og musikpædagog Maria Kontra og synger sange fra bl.a. Højskolesangbogen, så vi kommer igennem mange forskellige genrer. Syng de gamle sange, du kender, og lær dem, du ikke kender endnu.

Kom og syng med det næb, du har. Det kræver ingen forudsætninger at deltage – udover selvfølgelig lysten til at være med i vores syngende fællesskab.

Værd at vide

Vi synger i et dejligt yogalokale, så tag dine hjemmesko med, så vi holder gulvet rent. Pak gerne en kaffekande i din taske til vores hyggelige pauser.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 10:30-12:10 Søborg, Maglegårds Allé Maria Kontra
2 Torsdag 08.02.2024 10:30-12:10 Søborg, Maglegårds Allé Maria Kontra
3 Torsdag 22.02.2024 10:30-12:10 Søborg, Maglegårds Allé Maria Kontra
Se alle Se færre
Maria Kontra underviser hos FOF København
Underviser

Maria Kontra

Uddannelse: Uddannet klassisk sanger (mezzosopran) ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Dernæst den to-årige postgrad-uddannelse ved Operaskolen på Royal Academy of Music i London.

Andre faglige kvalifikationer: Omfattende koncertvirksomhed i ind- og udland som solist bl.a. på Århus Sommeropera, Copenhagen Operafestival, Den Fynske Opera, Den Kongelige Opera i København og Opera Hedeland. Kammermusik med bl.a. ensemblerne Handel with Care, Trio Zeleste, cembalist Gunnhild Tønder og pianist Poul Rosenbaum.

Undervisningserfaring: Maria har undervist som sanglærer på Københavns MGK og ved Hærens Tamburkors, været “kordoktor” hos Kantatekoret, været korleder for Skovlykoret samt undervist i babysalmesang i Kastelskirken i København. Maria er korleder for Sensommerkoret og underviser på »Syng dig glad« for pensionister.