Skip to content
Sammenspil hos FOF København

Rytmisk sommercamp

Vil du i dybden med musikken og dele den glæde med andre? 

Kickstart sommeren med vores fire dages rytmiske sommercamp! Fire dage med intensiv musikundervisning, sammenspil i forskellige konstellationer og ikke mindst fuld smæk på faglig og social hygge. 

Du kan tilmelde dig, uanset om dit instrument er guitar, klaver, sang eller noget fjerde, eller om du er til jazz, rock, pop eller blues. Musikhøjskolen vil have undervisning på dit hovedinstrument kombineret med teori-, hørelære- og nodelæreundervisning samt eventuelt et bifags-instrument. Vi sammensætter sammenspilsgrupper, øver undervejs og slutter torsdagen af med koncert.

Undervisning sker i egne lokaler i hjertet af København lige ved Nørreport Station: Nørre Voldgade 21, 2. sal og i baghuset stuen til højre samt sammenspil ved Sortedam Dossering 7. Skolen råder over et sammenspilslokale med alt inventar samt flygeler, klaverer, guitarer, bas, musikcomputere med mere. Vi opfordrer alligevel til at medbringe eget instrument, hvis du har mulighed for det.

Værd at vide

Morgensamling er eksklusiv morgenmad. Du er velkommen til at medbringe selv eller have tanket op på havregryn på forhånd. Frokost-sandwich og en gang aftensmad er inklusiv i prisen. Foruden kaffe, skal der selv sørges for drikkevarer. Onsdag eftermiddag og aften er afsat til fællesspisning og koncert i byen – også inklusiv i prisen.

Skriv dit hovedinstrument i notatfeltet, når du tilmelder dig.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 24.06.2024 08:45-15:55 FOF Musikskolen Nørreport Flere undervisere
2 Tirsdag 25.06.2024 08:45-15:55 FOF Musikskolen Nørreport Flere undervisere
3 Onsdag 26.06.2024 08:45-15:55 FOF Musikskolen Nørreport Flere undervisere
Se alle Se færre

Flere undervisere