Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Træningshaven Frederiksberg

Naturhold – via sundhedcenter

Holdene er for dig, der har gået til et genoptræningsforløb eller andet forløb i Frederiksberg Sundhedscenter, eller dig som af anden grund har brug for at deltage på disse træningshold.

Den nyrestaurerede udendørs træningsbane ved Frederiksberg Sundhedscenter har inspireret til nye naturhold. Mødestedet er altid træningshaven ved Frederiksberg Sundhedscenter. Her kan du få trænet styrke, kondition og balance i frisk luft og med god plads omkring dig.

Der er mulighed for at få låst private ejendele ind på sundhedscenteret samt at benytte toiletterne.

Underviserne har stor erfaring med udendørs træning.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 02.01.2024 13:00-14:30 Frederiksberg Sundhedscenter Anne-Marie Olsen
2 Tirsdag 09.01.2024 13:00-14:30 Frederiksberg Sundhedscenter Anne-Marie Olsen
3 Tirsdag 16.01.2024 13:00-14:30 Frederiksberg Sundhedscenter Anne-Marie Olsen
Se alle Se færre
Anne-Marie Olsen underviser hos FOF København
Underviser

Anne-Marie Olsen

Uddannelse: Psykomotorisk terapeut, DAP og Master i Naturbaseret terapi og sundhedsfremme. Har løbende deltaget i efter- og videreuddannelse, bl.a. i rygtræning og træning for seniorer.

Andre faglige kvalifikationer: Forfatter/medforfatter til bøgerne: ”Motion i naturen”, ”Sov godt”, ”Venepumpe og stræk” og ”Et godt hvil”, trænings-cd’erne: ”Den velfungerende bækkenbund M/K” og ”Et godt hvil” og træningsvideoerne: ”En sund ryg” og ”Et sundt liv”

Undervisningserfaring: Har bred erfaring med formidling af fysisk og mental sundhed. Har igennem mange år undervist i emnerne motion og afspænding, træning af ryg og bækkenbund, motion på recept, udendørs træning, mental restitution og sundhedsfremme. Deltagerne har været i alle aldre og forskellig fysisk form. Har undervist i Senior Fitness siden 2007.

Andet: Den røde tråd i undervisningen er, at det skal være sjovt at træne, og at aktiviteter altid kan tilpasses den enkelte deltagers behov og formåen.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.