Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Hensyntagende motion hos FOF København

Yoga – Sophie Amalie Gården – via sundhedscenter

Dette specialhold er for dig, som har brug for en anden form for træning end den gængse maskintræning. På holdet vil du træne kroppen med blide yogaøvelser og stræk, som kan afhjælpe gener i kroppen, give større velvære og mere ro.

Holdet er for dig, som bor på Sophie Amalie Gården eller i nærområdet. Måske har du deltaget i et genoptræningsforløb i Frederiksberg Sundhedscenter eller har af andre årsager brug for at deltage på denne holdtype.

Forvent ikke akrobatiske øvelser eller svære yogastillinger. De yogainspirerede øvelser vil være tilpasset dit niveau. Underviseren er uddannet både fysioterapeut og yogainstruktør, og hun vil derfor tilpasse yogaøvelserne til dig ud fra sin viden som fysioterapeut.

Du behøves ikke at have stiftet bekendtskab med yoga før for at deltage på holdet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 03.01.2024 11:30-13:00 Sophie Amalie Gården Camilla Kølbæk
2 Onsdag 10.01.2024 11:30-13:00 Sophie Amalie Gården Camilla Kølbæk
3 Onsdag 24.01.2024 11:30-13:00 Sophie Amalie Gården Camilla Kølbæk
Se alle Se færre
Camilla Kølbæk underviser hos FOF København
Underviser

Camilla Kølbæk

Uddannelse: Fysioterapeut og yogalærer. Løbende videreuddannelse i form af kurser og workshops. 400 timers yogauddannelser hos Sattva Yoga og Blooming Lotus Yoga.

Undervisningserfaring: Jeg er uddannet fysioterapeut og har mange års bred erfaring indenfor dette fag. Herunder erfaring med undervisning på en lang række forskellige genoptræningshold. Hos FOF København har jeg undervist i yin yoga for brystopererede, kom videre efter stress med yin yoga, yoga for seniorer og forskellige fitnesshold. 

Andet: Jeg går ind for en langsom livsstil og brænder for at hjælpe andre med at få mere ro, overskud og balance i hverdagen. Det er vigtigt for mig at skabe en god stemning og et trygt rum, og at undervisningen er tilpasset den enkelte. Jeg har fokus på, at du føler dig tilpas i øvelserne, og at du undgår skader, fremfor at øvelserne skal se ud på en bestemt måde.

Se mere på Instagram: holistisk_yoga_univers og Facebook: holistisk.kropsterapi&yoga