Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Hensyntagende motion hos FOF København

KOL-/hjertehold – via sundhedscenter

Dette træningshold er for dig, der har gået på et KOL- eller hjertehold i Sundhedshus Vesterbro og ønsker at fortsætte din træning i et lignende tilbud.

Holdene er også for dig, der af andre årsager har brug for at trænge din kondition, styrke, smidighed og lungefunktion i trygge rammer med tid til den enkelte.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 05.01.2024 12:15-13:45 Sundhedshus Vesterbro Charlotte Falk-Rønne
2 Fredag 12.01.2024 12:15-13:45 Sundhedshus Vesterbro Jeanette Gotfredsen
3 Fredag 19.01.2024 12:15-13:45 Sundhedshus Vesterbro Charlotte Falk-Rønne
Se alle Se færre
Underviser

Charlotte Falk-Rønne

Uddannelse: fysioterapeut, uddannet fra Københavnerskolen i 1991. Har arbejdet på Kommunehospitalet, Frederiksberg hospital, rehabiliteringscenter Bispebjerg og Vanløse indtil jeg i 2014 startede hos FOF og senere også Gigtskolen.

Andre faglige kvalifikationer: adskillige løbende kurser, især inden for træning af ryg, knæ, bækkenbund, osteoporose, almen træning og bassin.

Undervisningserfaring: Har undervist både individuelt og på hold indenfor adskillige grene af mit fag siden 1991. I aftenskoleregi underviser jeg i øjeblikket følgende holdtyper: osteoporose, nærgymnastik, gigt og bassin. Har tidligere sæsoner haft udendørs hold, i form-hold, hjerte/kol-hold, træning i maskiner og sundhedscoachinghold. Jeg sætter en ære i at undervise i en rar og tryg atmosfære og at se mine deltagere gå glade hjem efter en varieret og givende træning.

Andet: Jeg bor i Søborg med min mand, vi har en datter på 26 og en søn på 22 samt en kat. I fritiden ror jeg kajak på Bagsværd sø og omkringliggende søer og ynder også at cykle samt gå/løbe i skoven.