Skip to content
Lær fransk hos FOF København

Fransk – begyndere

Elsker du Frankrig, og drømmer du om at lære fransk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Frankrig og andre fransktalende lande.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i fransk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Vi træner god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd. Du lærer at indlede en samtale og introducere dig selv.

Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant. Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Undervejs vil du også få et indblik i den franske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 30.01.2024-14.05.2024
  • Adresse KBH K, Nørregade
    Nørregade 7 C, 1.th.
    1165 København K
  • Lokale Lok.2
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Franskbogen af Vibeke Gad. Tekstbog (7. udgave), og den tilhørende Øvebog (5. udgave). Kan blandt andet købes hos forlaget Systime (https://systime.dk/franskbogen)

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 17:00-18:40 KBH K, Nørregade Anna Elisabeth Kristensen
2 Tirsdag 06.02.2024 17:00-18:40 KBH K, Nørregade Anna Elisabeth Kristensen
3 Tirsdag 20.02.2024 17:00-18:40 KBH K, Nørregade Anna Elisabeth Kristensen
Se alle Se færre
Anna Elisabeth Kristensen – underviser hos FOF København
Underviser

Anna Elisabeth Kristensen

Uddannelse: Jeg er cand.mag. i fransk og kultursociologi fra Københavns Universitet. Jeg har gået et år i gymnasiet i Arles i Sydfrankrig og har studeret tre år på universitet i Paris (sociologi, historie, arabisk mv.). Mine ferier tilbringes ofte i Frankrig eller andre fransktalende områder for at bevare den tætte kontakt til sproget og kulturen.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg brænder for franske kultur- og samfundsforhold. Jeg har således gennem de sidste år udviklet undervisningsmateriale til fransk omhandlende kulturmødet i henholdsvis Provence og Marokko samt venskab, familieformer, lokale traditioner, malerkunst mv.

Undervisningserfaring: I en lang årrække har jeg undervist i fransk – på aftenskole, på universitetet, i flere firmaer i København – og de sidste 10 år på gymnasiale suppleringskurser på Ingrid Jespersens Gymnasieskole.

Andet: I undervisningen fokuseres på forståelsen af sprogets opbygning, og samtidig lægges vægt på træning af korrekt udtale og enkle sætninger. Alle deltagere kommer til orde i en tryg atmosfære, der fremmer læringsprocessen. Udover forskellige teksttyper inddrages digitalt materiale og kreative samarbejdsformer. Til inspiration og til at støtte den sproglige indlæring inddrages kulturelle aktiviteter ud fra deltagernes interesser.